Dopler zył mam w domu,ale coś nie pamiętam co z moją droznością.Chyba było napisane ,że żyły główne drozne.Ale czy to o te chodzi nie wiem.I sama nie wiem ,czy będzie znieczulenie ,czy narkoza.
Dopler zył mam w domu,ale coś nie pamiętam co z moją droznością.Chyba było napisane ,że żyły główne drozne.Ale czy to o te chodzi nie wiem.I sama nie wiem ,czy będzie znieczulenie ,czy narkoza.
Byłam na prywatnej wizycie.Zrobili mi na miejscu badania cis jakby usg bo jeździł okrągłą gałką po nodze.I powiedzial - albo laser u mnie ( cenę podał) albo szpital NFZ tradyc.operacja.Wzięłam skierowanie poszłam na konsultacje do szpitala no i tam się i tej narkozie dowiedziałam wiec nie zdecydowałam się
Mam auto:-)
Jeśli możesz to mail mój w profilu.Jesli zrobi bez narkozy to walę do niego jak w dym:-)
Z góry dziękuję za namiary.
Tak chyba kiedyś coś słyszałam, że w tradycyjnych szpitalach to nawet po zabiegu leży się kilka dni. Popytaj w tych "jednodniowych", to niezła sprawa. Poleciłabym Ci mojego doktora, ale Ty chyba kawalek do W-wy masz ?
Mam auto:-)
Jeśli możesz to mail mój w profilu.Jesli zrobi bez narkozy to walę do niego jak w dym:-)
Z góry dziękuję za namiary.
Poleć mi też .Do W- wy 60 km mam.Jeszcze drugą noga czeka.
Narkoza Marty , to tak jak ostatnio jeden rok mniej mojego rzycia
Ja nie miałam pełnej narkozy
w kręgosłup zastrzyk i od pasa w dół znieczulonie
ale byłam tez lekko uspiona
niec nie bolało
Nie wiem, gdzie się dowiadywałaś, myślę, że w klinikach "jednego dnia" warto popytać. Też mają operacje NFZ.
www.pani-teresa.com.pl
tel 061 43 88 31
ta firma jest w Wrześni nie w Warszawie
Ale długo trzeba czekać i robi "gorszy" specjalista. A jak zapłacisz, to se możesz wybrać którego chcesz.
To po proszę teraz o zalecenia pooperacyjne.Czego nie wolno ,co jest zalecane,a co unikać.
Nie ma sprawy, opiszę wszystko i namiar podam.