Ja nosze kolanówki i nie maja koronek
Wyglądaja elegancko, sa rózne kolory, sa i dla mężczyzn czarne i nikt by nie wiedzial ze masz specjane kolanowki
Ja nosze kolanówki i nie maja koronek
Wyglądaja elegancko, sa rózne kolory, sa i dla mężczyzn czarne i nikt by nie wiedzial ze masz specjane kolanowki
Jak co boli jak jasna cholera, to się wytrzyma dużo.
Czy w czymś ci Tereso te pończochy pomagają? Żylaki były i są? Po operacji- dalej pończochy więc operacja od nich nie uwalnia? Może głupie pytania ale mój umysł nazbyt logiczny nie ogarnia więc celu noszenia tych pończoch...wstrętnych...
Ja nosiłam chyba ok. 2 miesiące po operacji. Po prostu potem już nie czułam różnicy czy "z", czy "bez". Przy skłonnościach do żylaków zalecają, żeby nosić. Ale ja miałam bez koronki :placz1:
To poproszę.Za tydzień jadę do domu,muszę mieć pończochy 2 stopień ucisku.Chyba nawet mam rozpiskę jak nogę mierzyć ,żeby dobry rozmiar kupić.Coś mi się przypomina ,że moje pierwsze pończochy były z tej firmy.Bo imienniczka moja .Jak możesz ,to podaj telefon tej firmy.Albo stronę internetową.
Aha no wierzę,jesli w pończochach nie boli- no to jest sens.
mnie nic nie boli nie puchnie nie swędzi
Ja miałam z koronką i te cholerstwo w jednej się zwijało.
No nerwica mnie brała.Co robić ,źeby się w rulon na nodze nie zwijało.?
schudnąć.
szkoda, że nic nie swędzi.
Ja miałam z koronką i te cholerstwo w jednej się zwijało.
No nerwica mnie brała.Co robić ,źeby się w rulon na nodze nie zwijało.?
Sam schudnij.
Chciałbyś mnie podrapać:-)?
Aha no wierzę,jesli w pończochach nie boli- no to jest sens.
mnie nic nie boli nie puchnie nie swędzi
To poproszę.Za tydzień jadę do domu,muszę mieć pończochy 2 stopień ucisku.Chyba nawet mam rozpiskę jak nogę mierzyć ,żeby dobry rozmiar kupić.Coś mi się przypomina ,że moje pierwsze pończochy były z tej firmy.Bo imienniczka moja .Jak możesz ,to podaj telefon tej firmy.Albo stronę internetową.