A kiedy zakładamy pończochę uciskową.Czy bandaże jakieś specjalne miałaś,bo chyba jakieś muszę kupić?A po tym pierwszym tygodniu i po zdjęciu szwów już wszystko w miarę normalnie?
A kiedy zakładamy pończochę uciskową.Czy bandaże jakieś specjalne miałaś,bo chyba jakieś muszę kupić?A po tym pierwszym tygodniu i po zdjęciu szwów już wszystko w miarę normalnie?
Mam auto:-)
Jeśli możesz to mail mój w profilu.Jesli zrobi bez narkozy to walę do niego jak w dym:-)
Z góry dziękuję za namiary.
Dziękuję
Nie wierzę że gdzieś robią laserem na NFZ.Laser nie jest refundowany
Nigdy nie ma pewności na kogo się trafi. A terminy w tej "mojej" takie znośne, znajomy czekał ok. 1,5 misiąca chyba (miał w paździeniku, mało było p-któw z NFZ, to p. doktor zaproponował mu w innej klinice, bo tam miał jeszcze refundację).
Mówię o prywatnej klinice, gdzie wiesz kto będzie robił zabieg, bo wybierasz lekarza. Za kasę prywatnie.
Moja corka miala operacje laserem,w maju i nie placilysmy nic.
Nie wiem czy mozna na forum podac nazwe kliniki.
Karolowi też dziękuję:-)
Dowiadywałam sie w NFZ i tak mnie poinformowali,nawet dla osób takich jak ja czyli z przeciwwskazaniami do narkozy,bezpłatnie nie jest.Ale pytałam ze dwa lata temu więc może coś sie zmieniło?
A co tam , czy we Wrześni , czy w Warszawie ......to na " W " i to na " W " :-):-):-)
Moja corka miala operacje laserem,w maju i nie placilysmy nic.
Nie wiem czy mozna na forum podac nazwe kliniki.