Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

26 kwietnia 2016 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Od żebra Adama się zaczeło ha, haa Ach te żeberka :-)

No nie pomyślałam nawet o tym
Znaczy o żeberku Adama
26 kwietnia 2016 20:21
ORIM

to ja wstawiam pifffko do lodowki :-)

Ale tylko jak masz sok, bo nie lubię piwa
Albo kupię po drodze coś innego ?
26 kwietnia 2016 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Od żebra Adama się zaczeło ha, haa Ach te żeberka :-)

Tak.A pozniej bylo jablko bo ktos nie mogl chwile wytrzymac na glodnego a po jablku to juz tylko szara rzeczywistosc a nie rajska plaza. Wiec na obiad zeberka w jablkach polecam wszystkim Ewom.
26 kwietnia 2016 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Naleśniki z ruskim nadzieniem.
26 kwietnia 2016 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Naleśniki z ruskim nadzieniem.

Musisz strasznie tej swojej babci nie lubic.Ruskie zawsze stawaly Niemcom w gardle...
26 kwietnia 2016 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Musisz strasznie tej swojej babci nie lubic.Ruskie zawsze stawaly Niemcom w gardle...

Mojej egal:)
Kiedyś opiekowałam się dziadkiem Niemcem, który klął po rusku, rozumiał sporo po polsku i "moje kochane" do mnie gadał, jak go przenosiłam z wózka na łóżko, czy odwrotnie .
26 kwietnia 2016 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Mojej egal:)
Kiedyś opiekowałam się dziadkiem Niemcem, który klął po rusku, rozumiał sporo po polsku i "moje kochane" do mnie gadał, jak go przenosiłam z wózka na łóżko, czy odwrotnie .

Ja nie wnikam czy Ty przenosilas dziadka na lozko czy odwrotnie i kto przy tym klal na Ruskich na wozku i w ogole ile tam bylo osob.Mnie tam zycie intymne opiekunek nie interesuje ale skoro chcesz sie tutaj tym podzielic to ok.
26 kwietnia 2016 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Ja nie wnikam czy Ty przenosilas dziadka na lozko czy odwrotnie i kto przy tym klal na Ruskich na wozku i w ogole ile tam bylo osob.Mnie tam zycie intymne opiekunek nie interesuje ale skoro chcesz sie tutaj tym podzielic to ok.

Nie na Ruskich, po rusku.
Nie mam potrzeby się wywnętrzać, traumy tam nie było, to było dobre miejsce i wcale nie ze wględu na domniemane zycie intymne, które mię tu sugerujesz.
26 kwietnia 2016 21:19
tina 100%

Nie na Ruskich, po rusku.
Nie mam potrzeby się wywnętrzać, traumy tam nie było, to było dobre miejsce i wcale nie ze wględu na domniemane zycie intymne, które mię tu sugerujesz.

A nie ..no to teraz jasne Tina...To bylo z pewnoscia dobre miejsce.Jak sa nalesniki,dziadek,wozek i lozko to tak byc musialo.
26 kwietnia 2016 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

A nie ..no to teraz jasne Tina...To bylo z pewnoscia dobre miejsce.Jak sa nalesniki,dziadek,wozek i lozko to tak byc musialo.

Nalesników tam nie było.
26 kwietnia 2016 21:23
tina 100%

Nalesników tam nie było.

Ale byly ruskie.W towarzystwie ja Ci powiem to zawsze razniej.
26 kwietnia 2016 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Ale byly ruskie.W towarzystwie ja Ci powiem to zawsze razniej.

To fakt, ale tylko naleśniki, czy pierogi.
26 kwietnia 2016 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

To fakt, ale tylko naleśniki, czy pierogi.

Nie wiem Tina...Bylo ciemno,wszyscy rzygali,dziadek gdzies sie zawieruszyl na wozku i ktos wtedy krzyknal"Ruskie 2 razy nie kraszone!!!".No powiem Ci,ze jak jeszcze raz ich zaprosisz to nigdy juz dziadka nie znajdziemy a jeszcze jakims dziewczynom wisimy 250€ za dziadkowe show.
26 kwietnia 2016 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Nie wiem Tina...Bylo ciemno,wszyscy rzygali,dziadek gdzies sie zawieruszyl na wozku i ktos wtedy krzyknal"Ruskie 2 razy nie kraszone!!!".No powiem Ci,ze jak jeszcze raz ich zaprosisz to nigdy juz dziadka nie znajdziemy a jeszcze jakims dziewczynom wisimy 250€ za dziadkowe show.

Jakie wisimy, Ty miałeś nockę .I nie zganiaj na mnie, że ja zapraszałam, bo tyle razy Tobie gadałam, żebyś dziadka dementyka do telefonu nie dopuszczał.
26 kwietnia 2016 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jakie wisimy, Ty miałeś nockę .I nie zganiaj na mnie, że ja zapraszałam, bo tyle razy Tobie gadałam, żebyś dziadka dementyka do telefonu nie dopuszczał.

Wiem dziadek napierd...rachunek na Hot Line za 150€ w 10 min.Dzwonil wszedzie.Myslal,ze to kalkulator ,czy co...Koordynatorka powiedziala,ze jak jeszcze obrzygaja jej sandaly i ktos zamowi pizze przez Sinbada to nam dziadka zamkna na amen w Dementbergu.Tak to jest.Dziadek,ruskie,Tina ,autokar na podworku i jeszcze dwa skosnookie pasztety z mina pt.Opa Opa drei Minuten...