Dziewczyny! Potrzebuję szybciutko odpowiedzi! Babcia wymysliła sobie, że kąpać będzę ją dzisiaj po południu, a nie jak zwykle w
Dziewczyny! Potrzebuję szybciutko odpowiedzi! Babcia wymysliła sobie, że kąpać będzę ją dzisiaj po południu, a nie jak zwykle w
A żeś się rozpisała ! :-):-):-)
Jak długo trzeba mimimalnie ładować pilota do opuszczania fotela kąpielowego? Trzy godziny wystarczą? Babcia wymyśliła sobie kąpiel dzisiaj, a nie w sobotę, a ja oczywiście zapomniałam włączyć go na noc i teraz nie wiem co robić. Nie chciałabym aby babcia mi utknęła w wannie. Fotel jest używany tylko raz w tygodniu i przed każdym użyciem ładowany. Potrzebuję szybciutko odpowiedzi.
1-2 godziny wystarczą, szybko się ładuje:)
A może tak paczką wysłać., bedzie prościej ........czasami warto te 20 E wydać zamiast kręgosłup nadwyręzać.....
Ja mam teraz za zadanie zero kupowania bo po pierwsze lecę samolotem bez bagażu, a tu w pracy mam wystarczająco ciuchów, po drugie sporo wydałam na remont kuchni więc muszę oszczędzać. Ciekawie czy wytrzymam.
Jeśli bym nie wróciła to jest tu osoba która mi wszysko spakuje i wyśle.....
No i po co ciągać walizy.
Paczkami wysyłałam cały czas dopóki mogłam, do synowej do pracy. Mój syn odbierał, a potem dostarczał mi do domu ale wszystko co dobre się kończy i niestety w chwili obecnej nie mamtakiej możliwości. Zastanawiałam się czy nie wysłać dzień przed wyjazdem na swój adres ale trochę się boję, że coś pójdzie nie tak i co wtedy? Najpewniej będzie zabrać ze sobą ale chyba padnę pod ciężarem.Latem muszę się ograniczyć żeby nie wiem co.
Alinko, a co może być nie tak....kurjer odbiera , a ty już w domu......sąsiadów nie masz????