Przewaznie zmywarka sama wola o sól? Zapala sie czerwona lampka. Jak tak rzadko zmywasz to moze raz na dwa lata trzeba nasypac? :-)
Przewaznie zmywarka sama wola o sól? Zapala sie czerwona lampka. Jak tak rzadko zmywasz to moze raz na dwa lata trzeba nasypac? :-)
Napiszę tu.......bo mój temat samochodowy gdzieś się schował............szukałam pół godziny i nic....
W dniu przyjazdu , bałam się wsiąść do samochodu, żeby odwieść zmienniczkę i zrobił za mnie kto inny.......inna rzecz, że byłam głucha po tym przylocie.
ALLLLE, pod wieczór dziadek .......jedziemy do Aldi i co już nie mogłam odmówić.....nawet dokumentów nie wzięłam.......jakoś tak niezbyt pewnie jechałam.
Wtorek, spotkałam się z dwoma Polkami i zabrałam ich samochodem w moje strony.......poszło lepiej.
wczoraj z dzidkiem do Lidla i było spoko ........... na luzie.......oby tak dalej.
Wrócisz do wprawy . A jaki to masz samochód ? Chyba już kiedyś pisałaś , ale nie pamiętam . Uważam tylko że każdy można jakoś opanowac , ale na niektóre potrzeba więcej czasu .
Moje uosobienie niewinności,słodziak chodzący ,dziadunio-kwiatunio czyli PDP,po wczorajszej samowolce dziś miodzio po prostu:) Wychodziłam na przerwę ,mówię mu że idę i będę o 15-ej a dziadeczek na to-proszę się nie bać!Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram:)zostaję w domu!Wracam,siedzi i TV ogląda,zadowolony ,że hej:):)