Rozpusta w biały dzień.Jednemu wolno,a drugiemu w doopę idzie.Buuuu.
Rozpusta w biały dzień.Jednemu wolno,a drugiemu w doopę idzie.Buuuu.
Pasawy nie znałam, ale domysliłam sie,że to Passau.
Ja sobie dziś humor poprawiam przy użyciu a nawet naduzyciu ritter sport z miodem, solą i migdałami. Niezłe.
Po południu będę sobie poprawiać lodami z bitą śmietaną i ajerkoniakiem jako polewą.
Dzięki, dzięki, popisałam trochę na hardcorach kosmetycznych z Lawendą i trochę lepiej :pisanie na forum:
A problem mam taki osobisty, nie chcę go tu rozwijać, a 7 000 porad i tak nie dam rady szybko przeczytać :brak wiary:
Nowe życie zawodowe właśnie zaczynam, wygląda nieźle, a potrzebuję jeszcze nowego otwarcia w TEJ prywatnej sferze mojego żywota :-(
Pamiętaj,że na forum jest kupa fajnych kobietek ( nie tylko ty jedna jestes fajna kobietka, ha,ha - żart).
Każda ci pomoże, wiadomo,że sprawy prywatne ( pewnie sercowe) są trudne i też nie zawsze jest dobrze o nich pisać publicznie, ale tak czy śmak będzie dobrze, nie teraz, to później, ale będzie.
Nie wiem, w jakim jesteś wieku, czy znasz tekst piosenki Budki Suflera, zacytuję fragment:
"A po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój...."
I spokoju oraz jasnego dnia po ciemnej nocy ci życzę ( i inne forumowiczki na pewno też. :))))
Pasawy nie znałam, ale domysliłam sie,że to Passau.
Ja sobie dziś humor poprawiam przy użyciu a nawet naduzyciu ritter sport z miodem, solą i migdałami. Niezłe.
Po południu będę sobie poprawiać lodami z bitą śmietaną i ajerkoniakiem jako polewą.
Kupiłam dzisiaj 3 TE SPORTY i jestem pod wrażeniem.
Zostały 2............a tu dopiero 17.45:-)
Lawenda... no zatkało mnie zupełnie - zeby to Andrejka napisała - przeszłabym nad tym do porządku, ale Ty ???????????????
Ale TEN Sport i mnie uwiódł. Pyyycha.
O nie, nic z tego. Znam to od wielu lat.
A jeśli nawet, to mały plagiacik nie jest zły.
Mnie ukradziono wielokrotnie moje "nooooooo" i moje "robaczki" i niech tam na zdrowie pójdzie.:-)
A kto jako pierwszy na forum użył obecnie bardzo rozpowszechnionego sformułowania "skoczek" ?????
Jutro sklepy też są otwarte.
Jutro dopiero sobota.
Dzieki Dziewczyny za dobre slowa i rady napewno sie przydadza :) :)nie mam 2 h pauzy tylko sobote wolna :( ....niestety caly tydzien siedze w domu....