Hej dziewczyny jak sobie radzicie z tesknota za domem i wogle z handra.....:-(
Przenoszę posty do nowego tematu. Moderator
Hej dziewczyny jak sobie radzicie z tesknota za domem i wogle z handra.....
Hej dziewczyny jak sobie radzicie z tesknota za domem i wogle z handra.....:-(
Ja sobie radzę codziennie rozmawiam s ynami i moją mamą na skypie, widzimy się, rozmawiamy i jestem na bieżąco co w domu i w rodzinie słychać. Poza tym też dzwonimy do siebie na Viberze:)) Nie narzekam i tą tęsknotę w sobie tłumię poprzez te komunikatory. Poza tym czytam też Forum , zaprzyjaźniłam się z paroma dziewczynami z forum, więc sobie codziennie rozmawiamy:)) Nie ma czasu na tęsknotę , obowiązki domowe, z Pdp. trochę na skypie i dni jakoś lecą:)) Teraz przyjechałam na 10 tygodni, zaraz będzie połowa i muszę powiedzieć,że czas mi tu dość szybko galopuje i jestem zadowolona:)) Oby tak dalej i do końca:)
Dzieki za rade:aniolki: zostalo mi 6 tyg .... mam nadzieje ze dam rade..chociaz chwilami mam dni zwatpienia i chtnie bym sie spakowala i pojechala do domku....a mi czas niezbyt szybko leci wrecz przeciwnie ...
Co mi Lawendo" najdłuższą żmiję" ukradłaś,ja to wymyśliłam,no.:-);-)
Ty??? No ja już nie myślę inaczej o sobie jak " skoczek".W odniesieniu do pracy oczywiście,co by nie było np.że z kwiatka na kwiatek ,taki skoczek- nooooooo :-)
A jak sobie radzicie z brakiem pracy?
A jak sobie radzicie z brakiem pracy?
Z jakim brakiem pracy Jadwigo.Chyba z nadmiarem telefony sie urywają i wszędzie mnie chcą:-)
Wracając do skoczków i spadochroniarzy,na studiach nie byłam ani jednym ani drugim.Jeden kierunek od początku do konca egzaminy w terminach zdawane:-)
Teraz chyba nadrabiam,skacząc sobie po całym De.
Z jakim brakiem pracy Jadwigo.Chyba z nadmiarem telefony sie urywają i wszędzie mnie chcą:-)
Wracając do skoczków i spadochroniarzy,na studiach nie byłam ani jednym ani drugim.Jeden kierunek od początku do konca egzaminy w terminach zdawane:-)
Teraz chyba nadrabiam,skacząc sobie po całym De.