Dowcipy i anegdoty #4

12 marca 2016 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
- W porządku.
- Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
- Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
- Ja lubię... - wtrąca się syn
12 marca 2016 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
Spokojnego popłudnia i wieczorku życzę )))
12 marca 2016 15:00 / 2 osobom podoba się ten post
Mężczyźni rozmnażają się przez podział, bo jak się z żoną pensją nie podzielą to nici z rozmnażania ;-//
12 marca 2016 15:41
12 marca 2016 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

mialam to wkleic na swięto kobiet ale zapomnialam :-) 

A dzień chłopaka 10 marca, to ma być razzy 10!!!!
12 marca 2016 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Musiałbym bardzo mało zarabiać.
12 marca 2016 21:42
Knorr

A dzień chłopaka 10 marca, to ma być razzy 10!!!!

Dzień Mężczyzny !
13 marca 2016 06:32 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj przeprowadziłam sondę nt. "Poczucie humoru " . Przeniosłam dowcipy z II części "Dowcipy i anegdoty" naszego forum, w wiekszości Malgi , michasi i Geronimo . Wybrałam te ktore maja duzo polubień. I okazało sie ,że obecnej załodze* nie podobaja się za bardzo.

Od kiedy nastała moda na przenoszenia z netu obrazkow , memów itp. gusta się zmieniły. Kiedys pisałyśmy tylko  i fajnie było. Teraz bez wysiłku - cyk i po bólu
13 marca 2016 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Wczoraj przeprowadziłam sondę nt. "Poczucie humoru " . Przeniosłam dowcipy z II części "Dowcipy i anegdoty" naszego forum, w wiekszości Malgi , michasi i Geronimo . Wybrałam te ktore maja duzo polubień. I okazało sie ,że obecnej załodze* nie podobaja się za bardzo.

Od kiedy nastała moda na przenoszenia z netu obrazkow , memów itp. gusta się zmieniły. Kiedys pisałyśmy tylko  i fajnie było. Teraz bez wysiłku - cyk i po bólu :-)

A mnie nic tak ostatnio nie ubawilo jak stwierdzenie ze brzoza byka sztuczna 
13 marca 2016 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
13 marca 2016 10:17
13 marca 2016 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
13 marca 2016 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Od kiedy nastała moda na przenoszenia z netu obrazkow , memów itp. gusta się zmieniły. Kiedys pisałyśmy tylko  i fajnie było. Teraz bez wysiłku - cyk i po bólu :-)

Te napisane bez obrazków to też tylko cyk kopiuj, wklej i po bólu. Co do przeniesienia dowcipów to ja np. pamiętam, że to już kiedyś było? Inni pewnie też mają nie najgorszą pamięć? Więc po co się powtarzać? Ja staram się inne wstawiać a nie ciągle te same, bo to przecież bez sensu    
13 marca 2016 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A mnie nic tak ostatnio nie ubawilo jak stwierdzenie ze brzoza byka sztuczna :lol3::lol3:

Magdzie o jakiego byka ci chodzi? Żebyś się nie zdziwiła jak zaczną o tobie pisać w poważnych publikacjach     
13 marca 2016 13:42 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Te napisane bez obrazków to też tylko cyk kopiuj, wklej i po bólu. Co do przeniesienia dowcipów to ja np. pamiętam, że to już kiedyś było? Inni pewnie też mają nie najgorszą pamięć? Więc po co się powtarzać? Ja staram się inne wstawiać a nie ciągle te same, bo to przecież bez sensu    

Naukowiec zawsze narazony jest na krytykę. Jakoś wytrzymam .