Uwielbiam łososia. Czy to z tej sztuki co na poprzednim zdjęciu widziałam, zostało popełnione?
Przepisik poproszę. Ja robię łososia ze szpinakiem w śmietanie, ale ten widzę z kluseczkami jest :)
Uwielbiam łososia. Czy to z tej sztuki co na poprzednim zdjęciu widziałam, zostało popełnione?
Przepisik poproszę. Ja robię łososia ze szpinakiem w śmietanie, ale ten widzę z kluseczkami jest :)
Spróbuje "zazielenić" choć nie zawsze się udaje.Link nie jest taki długi, da się zaznaczyć i skopiować, choć troszkę pokombinować trzeba :)http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/kurczak/casserole_z_kurczakiem_ziemniakami/przepis.html
dzieki w domu to zrobie . Tutaj chce pracowac jeszcze i musze dbac o pdp. Ale te roztarte ziemniaki do zagęszczenia sosu to ja robię wtedy gdy na obiad mam gołąbki w sosie pomidorowym. Gotuje ze trzy ziemniali razem z gołąbkami a potem jak juz dodaje koncentrat pomodorowy wyciagam te pyry i przecieram na sitku. Rozgotuja sie i zagęszczą sos. Bardzo smakuje moim domownikom.
U mnie dzisiaj golabki,czekam na wywar z golabkow i zrobie sos z przepisu Marty:)
Wygladaja i pewnie tez smakuja pysznie
Ty aby na 100% z pdp pracujesz czy w jakiejs knajpie ?:-)
Jako że dzisiaj Marcina zostałam zaproszona na obiad do syna.Ma być gęś w roli głównej i modra kapusta.
ORIM czy chcesz zdjęcie mojej PDP zobaczyć? Haha. Ta ilość Cię przeraziła czy co?