Grzybków nie będzie,ale będzie roladka z farszem szpinakowym ziemniaki surówka z marchewki.Jogurcik na deser
Grzybków nie będzie,ale będzie roladka z farszem szpinakowym ziemniaki surówka z marchewki.Jogurcik na deser
miałam nie przenosić tego wpisu ale widze,że dawno zadymy nie było i cos sie szykuje. Wpis jak po grzybvkach. Ja pisząc miałam na mysli inne grzyby - trujące. A jesli chodzi o zakladanie tematów to przeciez nikt Ci nie broni załozyć.Już probowałaś np." Niedziela na forum". Jesteś zarozumiała , czepisz sie kogos to nie dajesz spokoju do wykończenia go. "Ona" wielokrotnie prosiła,żebyś zostawiła ja w spokoju. Co,może nie? Daj na luz. Następnym razem zapytam czy mogę wkleić temat. Pozdrawiam.
Wprawdzie Klaudiuszem nie jesteś, bo on był inteligentny ale na grzybki zawsze trzeba uważac.Lepiej z nich zrezygnować.
A ja mam dzisiaj na obiad : Grissknodel na rosole wołowym.
Budyń śmietankowy posypany czekolada.
A ja proszę Was o pomoc w ułożeniu menu dla żołądkowca, coś łatwego i szybkiego do zrobienia na śniadanie i obiado-kolację, łącznie z napojami. Mnie się repertuar wyczerpał.