Nasze fobie i przyzwyczajenia

03 listopada 2015 14:57
kasia63

Jeszcze cały listopad się byczę:)Więcej się w tym roku urlopowałam jak pracowałam:)

Czy to oznacza, ze swieta i Sylwestra spedzisz w Niemczech?
03 listopada 2015 15:02
moją nową fobią jest teraz Oliwia ---- mam dużo czasu na desputę !!!
03 listopada 2015 15:12
kasia63

Jeszcze cały listopad się byczę:)Więcej się w tym roku urlopowałam jak pracowałam:)

03 listopada 2015 15:15
kika1

Nie:):):):):)Jadę tylko na 3 tyg:)
03 listopada 2015 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie:):):):):)Jadę tylko na 3 tyg:)

Sylwestrujemy zatem razem:)))
03 listopada 2015 17:23 / 3 osobom podoba się ten post
Mam wiele dobrych i złych przyzwyczajen jednak jedno goruje nad reszta.Jak mi sie nie chce to gorzej niz bym nie umiał czegoś zrobić
03 listopada 2015 17:30 / 3 osobom podoba się ten post
No wiesz co, Orim? Właśnie napisałam na "naszym" topiku, że mi się nic nie chce ... Jeszcze niektórzy pomyślą, że wałbrzyszanie to straszne lenie
A odnośnie rzeczy, których się brzydzę to mam jedną - kożuch na mleku...na samą myśl mi niedobrze...
03 listopada 2015 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Nie znoszę brudnych samochodów i butów
03 listopada 2015 17:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ola55

No wiesz co, Orim? Właśnie napisałam na "naszym" topiku, że mi się nic nie chce ... Jeszcze niektórzy pomyślą, że wałbrzyszanie to straszne lenie :-)
A odnośnie rzeczy, których się brzydzę to mam jedną - kożuch na mleku...na samą myśl mi niedobrze...

Wałbrzszanie nie sa leniwi tylko logiczni Jak sie nie chce to jak cos zrobisz na sile to zrobisz to zle ! Wiec po co robic
03 listopada 2015 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
Fakt! Bardzo logiczne to jest haha !!!!
04 listopada 2015 08:00
na widok szczura zawal mam murowany ....panicznie sie boje na sama mysl cala drze ...myszy tez okropienstwo
04 listopada 2015 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Diarana

na widok szczura zawal mam murowany ....panicznie sie boje na sama mysl cala drze ...myszy tez okropienstwo

U mnie to samo,dodam jeszcze zabe 
04 listopada 2015 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
Diarana

Tez się panicznie boje szczurów i myszy , nawet jak w Tv widzę to przełączę program , żeby nie patrzeć . Dziwi mnie jedno , że jak byłam mała ( 10-11lat ? ) to sama do domu przywlekłam parke białych myszek i się nie mogłam nadziwić , że mojej mamie to przeszkadza .
Od wielu lat boję się ich panicznie , na widok przebiegającej myszki się trzęsę , drę , włażę na krzesło - normalny cyrk !
Sama sobie tłumaczę , że to tylko małe stworzenie , ale nie wiem dlaczego ? może , że są takie szybkie ? bleeeee 
04 listopada 2015 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Tak mysle,że to tez mozna zaliczyc do przyzwyczajeń i to upierdliwych przyzwyczajeń. Podróż. Gdy wybieram sie w podróż kilkakrotnie dzwonię upewniam sie,że wszystko jest w porzadku. Tak samo jak ide w gości, zjawiam sie punktualnie nie ma minuty w tą czy w tą. Stoje na ulicy i czekam. Jesli powiem,że cos zrobie to bedę płakała a musze zrobić.Czesto warto sobie dac na luz, tak mysle.Zawsze obiecuję sobie - przeciez nic sie nie stanie, ale trwam w tym dalej.A moze to taka uparta jestem ?
05 listopada 2015 13:56 / 4 osobom podoba się ten post
Panicznie boję się burzy.Miałam chyba 7 lat jak piorun uderzył w głosnik / wiszący na ścianie,mieszkaliśmy u Babci/ i teń huk mam do dzisiaj w uszach. Kiedy byłam sama z dziecmi to gdy nadchodziła burza zostawiałam dom i szłam do sasiadów gdziekolwiek aby nie byc sama. Mam również lęk wysokości,staram się walczyć z tym , ostatnio zmusiłam się i w Krynicy Morskiej weszłam na Latarnie Morską, ale zejście było katastrofą, a z takich ,mniejszych to ciągle się upewniam czy mam klucze, telefon i portfel i kiedy wwsiadam do samochodu zaczyna się szuranie zamkami w torebce i szukanie.