25 listopada 2015 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
AlinaWcale nie zależy mi na tym abym to ja miała rację. A czy jestem rozczarowana pracą w de? Naprawdę uważasz, że bycie zamkniętym z chorymi starymi osobami przez 24h to coś co chciałam robić? Nie. Przystosowałam się, a to coś innego. Nie można być zadowolonym z tego, że nie ma się własnego życia. Nie wierzę w to. A nasze umowy? Nie dające nam nic na stare lata. Brak normalnego płatnego urlopu. Uważasz, że to jest ok? Jestem tutaj ponieważ ta praca pozwala mi opłacić rachunki. W pewnym momencie miałam taki pomysł na życie ale żałuję niezmiernie, że nie miałam żadnego na pracę w pl. Na taką pracę, która umożliwiłaby mi samowystarczalność.
Alinko, twoje posty to taki zwykły słowotok, trajkotka tobą pomiata. Jeśli masz zly dzień to przepraszam, że się ciebie czepiłam.Nie pisałam o racjach, ujęłam to ładnie w słowa, że miałyśmy inne aspiracje.Nie pisałam o umowach, nie pisałam że to ok. Nie mialaś pomysłu na wlasną działalność w PL, funkcjonują biura, oczywiście te dobre, należało próbowaćJa jestem już stara baba co miałam na emeryturę odłożyć, odłożyłam a teraz świata nie zawojuję.Ale pogodzona z tym jestem a szczęśliwa z wielu innych powodów.
Czuję, że masz bardzo zły dzień, wejdź na poskarżyjki i wywal z siebie.