Na wyjeździe #28

18 września 2015 21:16 / 5 osobom podoba się ten post
Daj spokój z tą dyskrecją,nikt tu nie chce znać nazwisk,chodzi tylko i wyłącznie o sytuacje...no ale..
W mojej ośmioletniej kadencji opiekunki miałam tylko trzy kobietki,u każdej po miesiączku byłam,reszta to mężczyźni.
Każdemu się podobałam(bo polki podobają się niemcom),każdy mnie "podrywał".matko kochana jeden nałykał się wiagry,o której posiadaniu ja pojęcia nie miałam...ratować go musiałam naciskając na serducho zanim karetka dojechała.
Mój obecny PDP to ma mistrza,bo nie wie kto mu robi do pampersa aleto,że ja mam fajny tyłek i cycki to wie....i co....mam się napinać i zgarszać...śmiechu warte.
Mój dwuletni PDP,który niestety już nie żyje miał kochankę,-kilka tygodni zajęło mu to żeby mi o tym powiedzieć.bo bal się głupiej reakcji z mojej strony..ale z mojej strony nie ma głupich reakcji na ten temat bo dla mnie to ludzkie.
Dla mnie każdy ma prawo robić we własnym domu na co tylko ma ochotę.jeśli "podjeżdża" do mnie odpowiednio i grzecznie sprowadzam go na ziemię i po problemie.
Byłam na kontrakcie gdzie laska skarżyła się na "molestowanie" przez PDP........masakra.....ja nie miałam z nim problemów,-powiedziałam mu,że moim oczekiwaniom raczej nie da rady sprostać i dziadek dał sobie spokój
Niestety jak opiekunka jest typem głupiej i naiwnej to będą z nią robić co chcą.

Ps.Marta te ostatnie zdanie nie jest skierowane do Ciebie,mogło by tak wyglądać bo to poniekąd odp.na Twój wpis...poniekąd.

Sorry za długiego posta.
18 września 2015 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nooo, jesli ja bym we własnym domu zobaczyła jakichś ludzi uprawiających seks, to byłabym co najmniej zdziwiona :-)

Niech sobie do swojego domu idą:-)

We własnym domu miałam na myśli dom tych ludzi uprawiających seks....a nie mój własny.
Serio tak to można odebrać jak Ty to odebrałaś??
18 września 2015 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Ewelina1

We własnym domu miałam na myśli dom tych ludzi uprawiających seks....a nie mój własny.
Serio tak to można odebrać jak Ty to odebrałaś??

Ironicznie odebrałam 

A jak się nieprecyzyjnie napisze, to można różnie odebrać 
18 września 2015 21:24
tina 100%

Ironicznie odebrałam :-)

A jak się nieprecyzyjnie napisze, to można różnie odebrać :-)

Zakumałam jak już posta wysłałam:))
Faktycznie można to tak widzieć
Ale wiesz o co chodzi,-to najważniejsze:))
18 września 2015 21:26 / 4 osobom podoba się ten post
Ewelina1

A ja uważam,że seksowne sytuacje nad którymi toczy się debata są tak rzadkie(w tej pracy),że nie powinniśmy robić z tego afery.
W życiu nie wszystko da się przewidzieć,a już tym pardziej kiedy jest się w wieku 60+,-może to była chwila(ta właściwa),gdzie dziadkowie po prostu chcieli z niej skorzystać,może,może i jeszcze raz może.
Sorry.ale dla mnie to głupie rozliczać dziadków z "niewłaściwych" zachować w swoich domach.

Jeszcze kilkanaście dni mi brakuje , ale już chcesz oberwać w pychola ? ! ;-)
18 września 2015 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
No wyobraź sobie,jak będziecie musieli jechać do hotelu bo w domu krząta się opiekunka i może co nieco usłyszeć albo zobaczyć.....Boszsze uchowaj
18 września 2015 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze kilkanaście dni mi brakuje , ale już chcesz oberwać w pychola ? ! ;-):-):-)

Ktoś będzie musiał Ci w tym pomóc Babuniu
18 września 2015 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Ktoś będzie musiał Ci w tym pomóc Babuniu:-):-)

Te ! grabisz sobie coraz bardziej ! a babunia to ja dla wnuczat jestem i to nawet nie babunia , tylko zwyczajnie babcia , bo ta pierwsza to mi sie kojarzy z babuleńką taką a mnie dopiero na życie się zanosi .......niech jakimsiś cudem mi sie tylko jaki trafi ! kuźwa ! nie odpuszczę - nie mylić z " nie dopuszczę " !
18 września 2015 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Te ! grabisz sobie coraz bardziej ! a babunia to ja dla wnuczat jestem i to nawet nie babunia , tylko zwyczajnie babcia , bo ta pierwsza to mi sie kojarzy z babuleńką taką a mnie dopiero na życie się zanosi .......niech jakimsiś cudem mi sie tylko jaki trafi ! kuźwa ! nie odpuszczę - nie mylić z " nie dopuszczę " ! :-):-):-)

Baśka z całego serca życzę Ci żeby Cię trafiło
No ale wiadomo,-broń Bosze nie dopuszczaj do sytuacji których będziesz żałować

18 września 2015 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
No i wyszło - złe opiekunki,seksu pdp uprawiać nie pozwalają;) Nie o to przecież chodzi. A tam,nie chce mi się już dyskutować ;) Ostatnia noc w domu... Korzystać trzeba :)
18 września 2015 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
Kurczę ,chyba angina mnie łapie , klucha w gardle , telepie mną ! Trza chyba będzie antybiotyk naruszyć , parę lat miałam spokój , ale jak ta franczeska mnie rozłoży to 40 stponi przez dwa , trzy dni będzie mnie trzymało . Idę spać , dobranoc wszystkim .
18 września 2015 22:00 / 9 osobom podoba się ten post
Kochana...mój syn miał cztery lata kiedy odpowiednio przywitał moich rodziców:))
Mianowicie oglądał bajki kiedy ja walczyłam z wieszaniem prania a mąż był w garażu..
Przyjechali rodzice i na pytanie "gdzie mama z tatą" odpowiedział,że "włączyli mi bajki i pewnie poszli do sypialni".....moja mama pękała ze śmiechu,oczywiście po kryjomu...i wtedy stwierdziłam,że powiedzenie "umrzeć że śmiechu" jest prawdziwe,bo przez pół godziny nie mogła się opanować.
Wiadomo,pisząc nie brzmi to tak jak w momencie kiedy się to widzi:))
Młody nie raz odwalił rtaki numer a nigdy w życiu nic nie widział:)
18 września 2015 23:17 / 10 osobom podoba się ten post
kotka

Mam jeszcze kilka tematów  w którym jestem zielona w DE, ale boje sie pytac publicznie na forum.

Kotka nie przejmuj się. Nie masz nawet pojęcia jak mi się dostało przed dwoma laty, jak byłam zielona i trafiłam na drastyczną Stellę. Nie otrzymałam wówczas wsparcia, a niezłego kopa. No cóż, trzeba się z tym liczyć, a co nas nie zabije, to nas wzmocni. Ja przetrwałam, bo jestem uparta i wytrwała, ale suma sumarum warto tu być i udzielać się. Mimo gorzkiego startu doceniam to forum i dlatego nadal tu jestem.
19 września 2015 05:31 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kurczę ,chyba angina mnie łapie , klucha w gardle , telepie mną ! Trza chyba będzie antybiotyk naruszyć , parę lat miałam spokój , ale jak ta franczeska mnie rozłoży to 40 stponi przez dwa , trzy dni będzie mnie trzymało . Idę spać , dobranoc wszystkim .

Basiu czosnek...ssij zabek czosnku..bardzo pomaga..jak tylko czujesz drapanie ,,wez do ust ia jak landrynke,,potem wypluj i nastepny az do ustapienia bolu..a gardlo wyplucz oliwa z oliwek  nabierz lyka pomieszaj w buzi tak z kilka dobrych minut wyplucz i wypluj,,proboj kilka razy dziennie odkaza i naprawde pomaga,,a dopiero potem antybiotyk sama wiesz na jedno pomoze a drugie oslabi.. CZOSNE...byle nie chinski.
19 września 2015 08:22 / 1 osobie podoba się ten post
Dobre,,