Na wyjeździe #28

18 września 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Mam jeszcze kilka tematów  w którym jestem zielona w DE, ale boje sie pytac publicznie na forum.

Pytaj śmiało ,,,
18 września 2015 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Pytaj śmiało ,,,:-)

Dzieki, zastanowie się.Nikt nie lubi być z buta wziety
18 września 2015 20:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Szanownemu Gronu

Córki nie było , pewnie jutro wdepnie. Posprzatane już mam więc w weekenda będe dalej mobilizowała babcię do spaceru.
Naleśniki na kolacje zrobiłam bo co wieczór chleb i chleb. A , ze Babcia lubi zakupy to dopisuje wieczorem coś do listy i rano zerkam i widzę co rusz to nowe rzeczy. Ale to dobrze, z głodu nie padniemy
Jutro mój pierwszy weekend tutaj,wiec trzeba to jakoś zaplanować mądrze i nie przemęczając organizmu
Dobranoc i spokojnej nocy życzę
18 września 2015 20:17 / 6 osobom podoba się ten post
kotka

Dzieki, zastanowie się.Nikt nie lubi być z buta wziety:-(

Pytaj.Dobrze Ci z oczu patrzy.))
18 września 2015 20:22 / 3 osobom podoba się ten post
kotka

Mam jeszcze kilka tematów  w którym jestem zielona w DE, ale boje sie pytac publicznie na forum.

Pytaj pytaj,nie bój się.
18 września 2015 20:24 / 6 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Pytaj pytaj,nie bój się.

Muszę tak ułozyć,żeby seksem nie zalatywało 
18 września 2015 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Muszę tak ułozyć,żeby seksem nie zalatywało:-):-) 

Ady wieczor jest.
18 września 2015 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
kotka

Muszę tak ułozyć,żeby seksem nie zalatywało:-):-) 

No co Ty,to będzie nudno:P
Wal śmiało i się nie przejmuj....my i tak przerobimy wszystko po swojemu
18 września 2015 20:42 / 5 osobom podoba się ten post
Popieram Knorra.To że pdp jest w swoim domu nie znaczy że wolno mu wszystko,że wolno mu uprawiać seks w obecności opiekuna.
Są jakieś granice przecież.Granice dobrego smaku i zwykłej przyzwoitości.
Biorąc opiekuna / opiekunkę muszą się liczyć z tym że ich swoboda w jakiś sposób zostanie ograniczona,bo to obcy człowiek w domu.
Demencyjnemu pdp,nie do końca panującemu nad swoim zachowaniem oczywiście wybacza sie wiele ale chyba nie o takim przypadku mówimy.
18 września 2015 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
A ja uważam,że seksowne sytuacje nad którymi toczy się debata są tak rzadkie(w tej pracy),że nie powinniśmy robić z tego afery.
W życiu nie wszystko da się przewidzieć,a już tym pardziej kiedy jest się w wieku 60+,-może to była chwila(ta właściwa),gdzie dziadkowie po prostu chcieli z niej skorzystać,może,może i jeszcze raz może.
Sorry.ale dla mnie to głupie rozliczać dziadków z "niewłaściwych" zachować w swoich domach.
18 września 2015 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Wcale nie tak rzadkie,pracuję z mężczyznami i wiem coś na ten temat.
Cóż"rozliczam" ich z różnych dwuznacznych sytuacji,gestów.
Gdybym tego nie robiła...nawet nie umiem sobie wyobrazić a raczej nie chce sobie wyobrażać co by się działo:)
18 września 2015 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Wcale nie tak rzadkie,pracuję z mężczyznami i wiem coś na ten temat.
Cóż"rozliczam" ich z różnych dwuznacznych sytuacji,gestów.
Gdybym tego nie robiła...nawet nie umiem sobie wyobrazić a raczej nie chce sobie wyobrażać co by się działo:)

Każdy facet u którego byłaś sprowadzał sobie do domu "panienkę" i uprawiał z nią seks??
18 września 2015 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
Nie.Bo zostałby przeze mnie " rozliczony" hi hi.
Ewelino,nie będę o tym pisać,dyskrecja mnie obowiązuje;)
Powiem tylko: różnie bywało...;)
18 września 2015 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Nie zaglądam do cudzych sypialni, jesli nie muszę..Przeczytaj jeszcze raz moj wpis a potem komentuj. Ja tylko zapytałam jak wypada reagować.Czy udawac,że nic sie nie dzieje, przecież  to było co noc. Pracowałam kilka lat we Włoszech to gorący naród ale takiej sytuacji nie miałam. To był mój pierwszy wyjazd do DE myślałam,że mi doradzicie a nie bedziecie krytykowały.Bo tak wynika z wpisów. 

Nie komentowałam twojego wpisu bo bym go zacytowała, odniosłam się do swojej sytuacji w De i tyle. Nie ma się co gorączkować.
18 września 2015 21:09 / 7 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Przegapiłam jakimś cudem ten wpis:P
Ponosi Cię Koteczku,-chyba masz 15 lat skoro takie bzdury piszesz:))
Czym Emilia się publicznie chwali?? Tym,że ma dobry seks z mężem??
Dziecino droga,dla jednych to chwalenie(tych mniej elokwentnych),dla drugich codzienność....:)))

Jesssu kochany,na prawdę tak ciężko przejść do porządku dziennego kiedy zobaczy się we własnym domu ludzi uprawiających seks??
Przecież nikogo nie zabili tylko "się kochali":)))

Nooo, jesli ja bym we własnym domu zobaczyła jakichś ludzi uprawiających seks, to byłabym co najmniej zdziwiona 

Niech sobie do swojego domu idą