Mam jeszcze kilka tematów w którym jestem zielona w DE, ale boje sie pytac publicznie na forum.

Mam jeszcze kilka tematów w którym jestem zielona w DE, ale boje sie pytac publicznie na forum.
Pytaj śmiało ,,,:-)
Dzieki, zastanowie się.Nikt nie lubi być z buta wziety:-(
Pytaj pytaj,nie bój się.
Muszę tak ułozyć,żeby seksem nie zalatywało:-):-)
Muszę tak ułozyć,żeby seksem nie zalatywało:-):-)
Wcale nie tak rzadkie,pracuję z mężczyznami i wiem coś na ten temat.
Cóż"rozliczam" ich z różnych dwuznacznych sytuacji,gestów.
Gdybym tego nie robiła...nawet nie umiem sobie wyobrazić a raczej nie chce sobie wyobrażać co by się działo:)
Nie zaglądam do cudzych sypialni, jesli nie muszę..Przeczytaj jeszcze raz moj wpis a potem komentuj. Ja tylko zapytałam jak wypada reagować.Czy udawac,że nic sie nie dzieje, przecież to było co noc. Pracowałam kilka lat we Włoszech to gorący naród ale takiej sytuacji nie miałam. To był mój pierwszy wyjazd do DE myślałam,że mi doradzicie a nie bedziecie krytykowały.Bo tak wynika z wpisów.
Przegapiłam jakimś cudem ten wpis:P
Ponosi Cię Koteczku,-chyba masz 15 lat skoro takie bzdury piszesz:))
Czym Emilia się publicznie chwali?? Tym,że ma dobry seks z mężem??
Dziecino droga,dla jednych to chwalenie(tych mniej elokwentnych),dla drugich codzienność....:)))
Jesssu kochany,na prawdę tak ciężko przejść do porządku dziennego kiedy zobaczy się we własnym domu ludzi uprawiających seks??
Przecież nikogo nie zabili tylko "się kochali":)))