Tak wiem , macie rację, że z nazwiskami może być różnie. Tak jakoś zapamiętałam to nazwisko, chociaż upłynęły wieki.
A tak na marginesie, co to jest ta gżegżółka?:zaklopotanie:
Tak wiem , macie rację, że z nazwiskami może być różnie. Tak jakoś zapamiętałam to nazwisko, chociaż upłynęły wieki.
A tak na marginesie, co to jest ta gżegżółka?:zaklopotanie:
No to się poddawaj, kuźwa.
Nie ma żadne "sorry":):):):)Za karę proszę 100x napisać "Gżegżółka nażarła się rzeżuchy i rzygała do brytfanny":):):):):):)Poprawnie!!!hi hi hi
Ptaszek:)
http://forum.przyroda.org/topics2/gzegzolka-vt4516.htm
No popatrz, zachciało się paru wrednym babom wygodnie do pracy jeździć !!!
Ten piernik nie pasuje do żadnego wiatraka.
Albo nie czytasz albo nie chcesz czytać ze zrozumieniem.
To zrozumiałe,że najważniejsza w dalekich podróżach jest wygoda i nikt tutaj nie napisał,że ma inne zdanie na ten temat.
I nie traktuj moich wpisów jak ataku na Ciebie czy kogokolwiek tutaj bo nie o to chodzi.
Nie będę już wałkować tego tematu.
Mając "podłe" doświadczenie z Sindbadem szybciutko wpisałam lotnisko "Kopernik"i ...kurna chata-do niemiaszków prawie nic nie lata!
Chyba tylko miotła mi została-hi,hi,hi!
Mając "podłe" doświadczenie z Sindbadem szybciutko wpisałam lotnisko "Kopernik"i ...kurna chata-do niemiaszków prawie nic nie lata!
Chyba tylko miotła mi została-hi,hi,hi!
Ewelina nikogo nie atakuję i nie czuję się atakowana. Brakuje emotikonów w tekście np. uśmiechu ale nie ma możliwości wstawienia takowego.
Piszę swoja opinię o Sindbadzie opartą zresztą na własnych, odgniecionych plecach, bo tylko on i firmy zależne od niego mają problemy z jakością siedzeń. Inni jakoś potrafią. Skoro Ty rozumiesz tylko swoje wypowiedzi to OK. Czytaj je w kółko ze zrozumieniem. Ja tez tak zrobię ze swoimi i będzie gitara.
Tez o miotle myślałam. Ale tam też może być zróżnicowanie. Np. z brzozy za miękka a z dębiny daje po łydkach ;-))) Trzeba dobrze wybrać ;-)
pomyśl o pociągu:)