Barbara? To na -zakręt-tłumacz na niem. ten topik?:-) Skoro piszę , że na zakręcie , to niby jak radzić???:lol1:
Barbara? To na -zakręt-tłumacz na niem. ten topik?:-) Skoro piszę , że na zakręcie , to niby jak radzić???:lol1:
Alina, bardzo lubię Krystynę Jandę. Za całokształt, a najbardziej za normalność.
Przeszkadza mi nadmierne potrzasanie glowa. To razi, taka nadpobudliwosc.
Chociaz przyznaje, lubie jej aktorstwo.
Taka jej uroda.Każdy ma jakieś zboczenie:-)
ehhh no to jade Nach Berlin w sobote. Urodziny moje wlasne mnie omina :((( ehh. Jade do Panstwa dziadkow, babcia na wozku(tego sie obawiam) dziadek mobilny. Stres mnie zjada.
Najważniejsze to jest ile " plusów " ktoś dostał , czy się słusznie należą , czy nie ? Plusy daję za fajne posty a czasem , żeby kogoś tym plusikiem pocieszyć , bo mu akurat w danym momencie coś doskwiera , czyli z sympatii dla piszącego . jestem spokojna , jestem spokojna , jestem spokojna i tak 150 razy !
Masz u mnie "+" :brawo1: 151....152.... hahaha
Mnie to przeszkadza.
Rozumiem i współczuję:-) Jakby mnie takie pierdoły przeszkadzały to tygodnia w tej robocie bym nie wytrzymała:-)
Najważniejsze to jest ile " plusów " ktoś dostał , czy się słusznie należą , czy nie ? Plusy daję za fajne posty a czasem , żeby kogoś tym plusikiem pocieszyć , bo mu akurat w danym momencie coś doskwiera , czyli z sympatii dla piszącego . jestem spokojna , jestem spokojna , jestem spokojna i tak 150 razy !
Nie rozumiesz.
Jakby mnie takie "pierdoly", jak napisalas przeszkadzaly, to zadnej pracy polubic bym nie mogla.
Jandy jednak nie lubie z powodu "triku" potrzasania nadmiernego glowa.
Arabrab, ale mozna otrzymywac mnostwo plusow za napisanie codziennie tylko: Dzien Dobry Wszystkim.
Milego dnia zycze i spokoju w pracy.
Pozdrawiam.
Alina, bardzo lubię Krystynę Jandę. Za całokształt, a najbardziej za normalność.