Radź sobie sam

16 lipca 2015 23:09 / 3 osobom podoba się ten post
Michalinka

Barbara? To na -zakręt-tłumacz na niem. ten topik?:-) Skoro piszę , że na zakręcie , to niby jak radzić???:lol1:

a mnie skąd wiedzieć ? To i mamy jakieś " zakręcone tłumacze " ? O matuchno , czego ja jeszcze nie wiem ?
16 lipca 2015 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Alina, bardzo lubię Krystynę Jandę. Za całokształt, a najbardziej za normalność.

Przeszkadza mi nadmierne potrzasanie glowa. To razi, taka nadpobudliwosc.
Chociaz przyznaje, lubie jej aktorstwo.
16 lipca 2015 23:30 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Przeszkadza mi nadmierne potrzasanie glowa. To razi, taka nadpobudliwosc.
Chociaz przyznaje, lubie jej aktorstwo.

Taka jej uroda.Każdy ma jakieś zboczenie
16 lipca 2015 23:47 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Taka jej uroda.Każdy ma jakieś zboczenie:-)

Mnie to przeszkadza.
17 lipca 2015 06:44 / 10 osobom podoba się ten post
Jolek

ehhh no to jade Nach Berlin w sobote. Urodziny moje wlasne mnie omina :((( ehh. Jade do Panstwa dziadkow, babcia na wozku(tego sie obawiam) dziadek mobilny. Stres mnie zjada.

Az sześć osob sie cieszy Jolek,że stres Cie dopadaNie ma to jak miedzy swoimi.Nie nakręcaj sie jeszcze w domu jesteś przecież.Spokojnie,spokojnie,spokojnie.
Ja lubie taka robote jak pdp na wózku, opada bieganie za nią z szukanie okularów,aparatu słuchowego i inntch akcesoriów.Nie wybiegaj do przodu.Daj sobie czas,obowiązki przejmuj systematycznie,słuchaj co do Ciebie mowią i reaguj nie przyjmuj wszystkiego kiwnięciem głowy lub słowem "ja".Ustal w pierwszym dniu to co jest dla Ciebie priorytetem a resztę ogarniesz.

Wyluzuj i wmawiaj sobie,że jedziesz do babci i dziadka w gości i chcesz im pomóc troszkę.Ty się spalisz przed wyjazdem.Pogadaj z kimś komu ufasz ,najlepiej  z opiekunką z forum,która pomoże Ci przetrawić* przełamać stereotyp tylko "złych rodzin" do ktorych trafiasz.Pomyśl  - przestaw sie trochę.Włącz marzenia o swoich zamiarach o tym,że chcesz sie uczyć, o Piotrusiu.Przecież pracować musisz .Wszystko zaczyna sie w naszej głowie,musisz sama sobie pomoć.

Zyczę Ci z całego serca,żeby marzenia Twoje sie spełniły.Powodzenia.

17 lipca 2015 07:59 / 9 osobom podoba się ten post
Najważniejsze to jest ile " plusów " ktoś dostał , czy się słusznie należą , czy nie ? Plusy daję za fajne posty a czasem , żeby kogoś tym plusikiem pocieszyć , bo mu akurat w danym momencie coś doskwiera , czyli z sympatii dla piszącego . jestem spokojna , jestem spokojna , jestem spokojna i tak 150 razy !
17 lipca 2015 08:07 / 4 osobom podoba się ten post
arabrab, mam tak samo )))))) i dlatego za Twojego ostatniego posta dostajesz + ))))))
17 lipca 2015 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Najważniejsze to jest ile " plusów " ktoś dostał , czy się słusznie należą , czy nie ? Plusy daję za fajne posty a czasem , żeby kogoś tym plusikiem pocieszyć , bo mu akurat w danym momencie coś doskwiera , czyli z sympatii dla piszącego . jestem spokojna , jestem spokojna , jestem spokojna i tak 150 razy !

Masz u mnie "+" 151....152.... hahaha
17 lipca 2015 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Masz u mnie "+" :brawo1: 151....152.... hahaha

153..... 154:spadaj:
17 lipca 2015 09:50 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Mnie to przeszkadza.

Rozumiem i współczuję Jakby mnie takie pierdoły przeszkadzały to tygodnia w tej robocie bym nie wytrzymała
17 lipca 2015 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Rozumiem i współczuję:-) Jakby mnie takie pierdoły przeszkadzały to tygodnia w tej robocie bym nie wytrzymała:-)

Nie rozumiesz.
Jakby mnie takie "pierdoly", jak napisalas przeszkadzaly, to zadnej pracy polubic bym nie mogla.
Jandy jednak nie lubie z powodu "triku" potrzasania nadmiernego glowa.
17 lipca 2015 12:30 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Arabrab, ale mozna otrzymywac mnostwo plusow za napisanie codziennie tylko: Dzien Dobry Wszystkim.
Milego dnia zycze i spokoju w pracy.
Pozdrawiam.
17 lipca 2015 12:39 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Nie rozumiesz.
Jakby mnie takie "pierdoly", jak napisalas przeszkadzaly, to zadnej pracy polubic bym nie mogla.
Jandy jednak nie lubie z powodu "triku" potrzasania nadmiernego glowa.

Tez nie przepadam za Jandą odnosze wrażenie,że to bardzo nerwowa kobieta.Chociaz piszą,że to dobra aktorka,ale ja tam na sztuce sie nie znam.A do kina chodzę,żeby popcornu pojeść do woli
17 lipca 2015 12:41 / 6 osobom podoba się ten post
amelka

Arabrab, ale mozna otrzymywac mnostwo plusow za napisanie codziennie tylko: Dzien Dobry Wszystkim.
Milego dnia zycze i spokoju w pracy.
Pozdrawiam.

Oczywiście , że mozna ! Witamy się ze sobą i taki plus to jakby odpowiedź "dzień dobry " , czy widzisz coś w tym złego ? czy mamy wszyscy , wszystkie posty cytować i każdemu kogo lubimy z osobna odpowiadać ? Amelka ! co wy żeście się tak tych plusów uczepiły ? przeszkadzają Wam ? Plusuję posty tak jak wyżej napisałam , które mi się podobają , czasem też plusuję osobę , która ma doła , ale nie dlatego , że się z tego cieszę , broń Boże , plusuję , żeby okazać swój dowód sympatii dla takiej osoby , chyba to nie jest zabronione w regulaminie ? .....wiesz co , lubię Cię , lubię czytać Twoje posty , często daję temu dowód w postaci " polubienia " , ale chwilami to przestaję Cię już rozumieć .
17 lipca 2015 12:49 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

Alina, bardzo lubię Krystynę Jandę. Za całokształt, a najbardziej za normalność.

Też ją lubię:). Bardzo cenię jej aktorstwo i chętnie czytam jej felietony.