A tam, zaraz na maila.Lepiej sobie zakupię zeszyt, bo to takie duchowe refleksje, wiesz... Powoli się tego wyzbywam, ale idzie, jak po grudzie.Po co masz się męczyć.
A tam, zaraz na maila.Lepiej sobie zakupię zeszyt, bo to takie duchowe refleksje, wiesz... Powoli się tego wyzbywam, ale idzie, jak po grudzie.Po co masz się męczyć.
Andrea, nie cytuje ale masz racje, ze forum siada!!!! Szkoda, ze sie nastroj spieprzyl. Moze komus o to chodzilo??? Jestem z wami od kilku miesiecy i wlasnie dzis odczuwam wielki brak kontaktu ze swiatem:( Mam nadzieje , ze odrodzimy sie jak Pfeniks z popiolow.
co to znaczy spamowac?
to znaczy napisz kolezance "jak ja kochasz" i gdzie ona z tej milosci moze cie pocałowac.Tylko grzecznie bez dosadnych ulicznych epitetow :-)
Tak wiec w mily i spokojny sposob mozecie sie powyzywac i powytykac sobie " swoje zalety"
oj Orim chyba wsiakles w te przepychanki forumowe skoro taki wyzywajaco-wtykajacy przyklad dales...a tak prawde mowiac niewiele zrozumialam na tym przykladzie o spamowaniu...nie jestem wojownikiem.....
jasne :-) och zebys tylko szybciej umiala pisac na kompie :zakupy w sieci:
pisac szybko potrafie tyle ze z obsluga onego urzadzenia do tylu jestem....
Nie dałam sie dzisiaj przez godzine sprowokowac córce PDP mimo ze robiła wszystko co mogła.
Mogłam popyszczyc, popłakać, zadzwonic do Agencji ze skargą albo drzwiami trazsnąć.....tylko po co ????
Godzinka minęła, ona sobie poszła i to ja czuje sie ze wygrałam:niech zyje:
Kobieta wyszła bardziej wściekła niz przyszła , ja zrobiłam kilka głebokich wdechów i można życ dalej.
Nie warto " rozmieniać sie na drobne" jak nie ma ku temu naprawde waznego powodu. Ot tak sobie wymyśliłam hahaha
Feniks (lac. phoenix) – mityczny ptak uznawany za symbol Slonca, oraz wiecznego odradzania się życia.
Nie dałam sie dzisiaj przez godzine sprowokowac córce PDP mimo ze robiła wszystko co mogła.
Mogłam popyszczyc, popłakać, zadzwonic do Agencji ze skargą albo drzwiami trazsnąć.....tylko po co ????
Godzinka minęła, ona sobie poszła i to ja czuje sie ze wygrałam:niech zyje:
Kobieta wyszła bardziej wściekła niz przyszła , ja zrobiłam kilka głebokich wdechów i można życ dalej.
Nie warto " rozmieniać sie na drobne" jak nie ma ku temu naprawde waznego powodu. Ot tak sobie wymyśliłam hahaha
no prosze rosnie nam "rasowa" opiekunka:-)
Zabrzmiało to jakbyś był moim tatusiem hahahaha
Nic nam nie rosnie, ile mi było dane to urosłam.
Co do Opiekunki....to akurat ten zawód pomógł mi w opanowaniu takiej umiejetnosci, jak panowanie nad emocjami.
Pewnie kilka innych też hahahaha