Radź sobie sam

16 lipca 2015 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

co to znaczy spamowac?

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Jednym słowem - niepotrzebne nikomu śmieciowe wieści  którym należy nadać odpowiednie przyspieszenie , aby zniknęły z naszych monitorów . 

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony kopniak
16 lipca 2015 10:31 / 9 osobom podoba się ten post
ORIM

dodam jeszcze do tego ze nie ma sensu walczyc z "przepychankami" Jak komus to odpowiada to niech sie sciera na forum z innymi byle by robil w parlamentarny sposob bez slownictwa z rynsztoka

Dokładnie! :piatka:

Ojejku Orim co Ty wypisujesz ? widziałeś niektóre parlamenty światowe jak się tam chlali między sobą a nawet do rękoczynów dochodziło ! Do złego namawiasz ? ....... Dziewczyny , było nie było rocznica bitwy pod Grunwaldem była wczoraj i to nawet " prawie okrągła " , bo 605 ! ..... szabelki w pochwy ( bez skojarzeń , proszę ! ) chowamy , pazurki przycinamy , jęzorki za zębami chowamy i gitarra ! ......a jeśli komuś znów jakieś przytyki , przysrywajki sprawiają przyjemnośc , ady niech sobie pisze ......jeśli nie będziemy reagować to pdzej , czy później się temu komuś znudzi a jeśli odniesie się to do kogoś personalnie to niech ta osoba się odszczeknie ......ja wrzucam na luz , już mam dość , ale jeśli będę wredną złośliwością zaczepiona - odpowiem i to odpowiem tak , że w piety wlezie ! .....i hasło dnia : Brysia mijam zaś z daleka , bo nie lubię ...................
16 lipca 2015 10:44
tyciek

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Jednym słowem - niepotrzebne nikomu śmieciowe wieści  którym należy nadać odpowiednie przyspieszenie , aby zniknęły z naszych monitorów . 

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony kopniak

a Agata czym zaspamowala ze konto ma zablokowane...

Do kogo kierujesz to pytanie? Moderator

16 lipca 2015 10:58
"/>
16 lipca 2015 11:07 / 4 osobom podoba się ten post
Binor

Moderatorze, to, co teraz napiszę, to taka moja refleksja tylko, ale się nią podzielę, bo dotyczy właśnie naszego Forum.

Otóż jeżeli kolejne tematy będą zamykane, powstaną zapewne następne, więc zrobi się błędne koło. Pewnie sam o tym wiesz.
Natomiast jeśli zablokujesz np. na jakiś czas również możliwość dodawania tematów, to Forum po prostu powoli umrze śmiercią naturalną i nawet w typowo "branżowych" wątkach nikt nie będzie miał ochoty dzielić się swoją wiedzą i przemyśleniami.

Morał (też mój) z tego taki, że żadne rozwiązanie na dłuższą metę dobre nie jest.
Szambo (fuj! co za słowo) musimy przestać robić sami. Życzę innym i sobie, żebyśmy szybko do tego dojrzeli.
Chcę mieć dokąd wracać na następnym wyjeździe.

No własnie czytanie ze zrozumieniem sie kłania.Czytasz to czego nie ma.Jakie tematy branżowe "obrabianie komus dupy" to chyba nie jest temat branzowy,bo to nie to forum.Nie było nas był las, nie bedzie nas będzie las.Co to forum sklada sie tylko z jednej grupy?ktora daje czadu.Kogo intersują odlezyny,demencja i inne choroby.Szambo jest slowem ogolnie uzywanym o określonym znaczeniu, ale pewnie lepiej na furum wyglada k.......a,p.........le.

Jestem na innym forum opiekunek pod nickiem mleczko - bo niby kto mi zabroni?jestem też na forum kociarzy i fotografów amatorów. A co? nie mogę?
Tam takie wpisy jak wczorajsze wywalane sa na pniu.Ktoś sie zalogował pod nickiem Alutka z OP24 własnie na tym drugim forum opiekunkowym ,trzy lub cztery wpisy popełnił i został wywalony na przysłowiowy zbity pysk. Może to i ta osoba,ktora wczoraj zarzucała mi,że jestem na innych forach. Własnie za ataki personalne.

A to drugie forum istnieje i działa oczywiście,że je rozruszałam.Nikt tam nikogo nie wysmewa i nie osmiesza.Jest teraz sporo opiekunek piszących. I nawet ze świeczka nie znajdziesz takiego wpisu jak niektore pustaki piszą na OP24.Miałam w tym topiku nie pisać bo jeszcze czuć nie świerzym powietrzem.Ale nie chce mi sie przenosić wpisu,ktory cytowałam.Gorąco jest i zbieram sie nad wodę.

Morału tu nie ma. Bo morał wystepuje w bajkach i to w madrych bajkach.
16 lipca 2015 11:09
ania52

do Tycka,nie jestem obeznana dostatecznie z komputerem i stad moje pytania...pewne terminy sa dla mnie niezrozumiale..nie bierz Moderatorze do siebie tego o ca zapytowuje,ale autentycznie komputer dla mnie to cos abstrakcyjego jest
16 lipca 2015 11:18
ania52

do Tycka,nie jestem obeznana dostatecznie z komputerem i stad moje pytania...pewne terminy sa dla mnie niezrozumiale..nie bierz Moderatorze do siebie tego o ca zapytowuje,ale autentycznie komputer dla mnie to cos abstrakcyjego jest

nie mam bladego pojęcia , dlaczego ... ( dwa dni mnie tu nie było ) jeśli sama nie zablokowała , to pytanie trzeba skierować do Wszechmocnego M...
16 lipca 2015 11:26
no i jestem po sciemnionym spacerku z dziadkami, babcia maluje kolorowanki, ktore dzis wydrukowalam, oj ciezka sprawa wytlumaczyc o co biega, ale niech tam dziubie. Dziadek siedzi i udaje, ze rozmysla( od jakiegos czasu przypomnial do czego sluza nogi- chodzi) . Nie moge sie doczekac jutra , kiedy wyfrune z klatki , ale przede mna jeszcze kilka ciezkich godzin:(
16 lipca 2015 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

pewnie za te usmiechy dzisiaj co to wszystkie pozabierala:))))
16 lipca 2015 11:31 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

dodam jeszcze do tego ze nie ma sensu walczyc z "przepychankami" Jak komus to odpowiada to niech sie sciera na forum z innymi byle by robil w parlamentarny sposob bez slownictwa z rynsztoka

Dokładnie! :piatka:

ok , zaczynam , mam tylko jedną prośbę - Modi , nie wykop mnie z mety na aut .... ja tylko TEN JEDEN RAZ zacytuję "wielkich " z salonów  naszego kraju i grzecznie wrócę do języka używanego w ubogim domku opiekunki   .....

Joanna Senyszyn "Przecież większość wyborców Kukiza hasło JOW rozszyfrowywała jako "Je***ać Obecną Władzę". 

16 lipca 2015 12:17 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1

No własnie czytanie ze zrozumieniem sie kłania.Czytasz to czego nie ma.Jakie tematy branżowe "obrabianie komus dupy" to chyba nie jest temat branzowy,bo to nie to forum.Nie było nas był las, nie bedzie nas będzie las.Co to forum sklada sie tylko z jednej grupy?ktora daje czadu.Kogo intersują odlezyny,demencja i inne choroby.Szambo jest slowem ogolnie uzywanym o określonym znaczeniu, ale pewnie lepiej na furum wyglada k.......a,p.........le.

Jestem na innym forum opiekunek pod nickiem mleczko - bo niby kto mi zabroni?jestem też na forum kociarzy i fotografów amatorów. A co? nie mogę?
Tam takie wpisy jak wczorajsze wywalane sa na pniu.Ktoś sie zalogował pod nickiem Alutka z OP24 własnie na tym drugim forum opiekunkowym ,trzy lub cztery wpisy popełnił i został wywalony na przysłowiowy zbity pysk. Może to i ta osoba,ktora wczoraj zarzucała mi,że jestem na innych forach. Własnie za ataki personalne.

A to drugie forum istnieje i działa oczywiście,że je rozruszałam.Nikt tam nikogo nie wysmewa i nie osmiesza.Jest teraz sporo opiekunek piszących. I nawet ze świeczka nie znajdziesz takiego wpisu jak niektore pustaki piszą na OP24.Miałam w tym topiku nie pisać bo jeszcze czuć nie świerzym powietrzem.Ale nie chce mi sie przenosić wpisu,ktory cytowałam.Gorąco jest i zbieram sie nad wodę.

Morału tu nie ma. Bo morał wystepuje w bajkach i to w madrych bajkach.

Mleczko, zachowam swoją klasę do końca, bo to się ma albo się tego nie ma. Ja mam.

Uwierz mi, że inne wulgarne słowa rażą mnie tak samo, jak Ciebie. Nie wstydzę się nawet napisać, że wyniosłam to z Domu. A chociaż szambo to słowo ogólnie używane, to akurat tutaj miało dla mnie wydźwięk wulgarny, o czym dobrze wszyscy wiemy. Nieważne. Ostatnio wiele wpisów można tu pod to słowo podciągnąć.

Ze zrozumieniem czytam od zawsze i na innych forach nawet, gdyby mi kto zabronił, to też będę .

Wiem, że tylko podpięłaś się pod mój post. Skumałam .
Mam nadzieję, że pozwolisz mi na dalsze ogólne dywagacje. Z morałem!

W wielu topikach czytam Twoje, jak i innych  wpisy, z zainteresowaniem.
Miłego odpoczynku nad wodą. Ja idę się szkolić .
16 lipca 2015 12:50 / 19 osobom podoba się ten post
Ludzieeeee !!! Mam humor i nic i nikt mi go dzisiaj nie zepsuje , nie ma bata ! Już wiem , kiedy jadę na zasłużony urlop ! Zmienniczka przyjeżdża 31 lipca a ja 1 sierpnia wyjazd , wypad jak zawał tak zwał ! 3 miesiące z naddatkiem kilkunastodniowym wystarczy , jak by miało być całe 4 to jednak o te kilkanaście dni jak dla mnie za długo , strasznie tęsknię , czułam się wypalona , ale jak wiem , że to tylko jeszcze 2 tygodnie to już mi się mordka śmieje
16 lipca 2015 13:00 / 3 osobom podoba się ten post
arabrab, no i fajowo jest . grabula basiula, ja też wyrywam stąd 1 sierpnia ))))
16 lipca 2015 13:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ludzieeeee !!! Mam humor i nic i nikt mi go dzisiaj nie zepsuje , nie ma bata ! Już wiem , kiedy jadę na zasłużony urlop ! Zmienniczka przyjeżdża 31 lipca a ja 1 sierpnia wyjazd , wypad jak zawał tak zwał ! 3 miesiące z naddatkiem kilkunastodniowym wystarczy , jak by miało być całe 4 to jednak o te kilkanaście dni jak dla mnie za długo , strasznie tęsknię , czułam się wypalona , ale jak wiem , że to tylko jeszcze 2 tygodnie to już mi się mordka śmieje :taniec2:

A mnie też nikt nie zepsuje bo własnie dzisiaj stalam się właścicielką nowiutkiego Kindle Muszę go rozpracować bo trzeba się zarejestrować na stronie Amazonu podobno? Żeby gwarancja była ważna?
16 lipca 2015 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Moderatorze, no przecież wiem, że nie zablokowałeś.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :-).

W zanadrzu mam jeszcze kilka refleksji, ale skoro to nie miejsce na nie, to zmilczę.

To napisz mi je proszę na maila. Moderator

A tam, zaraz na maila.Lepiej sobie zakupię  zeszyt, bo to takie duchowe refleksje, wiesz... Powoli się tego wyzbywam, ale idzie, jak po grudzie.Po co masz się męczyć.