pewnie, ktoras z opiekunek ten trabantowy silnik pod....a i dala Modusiowi:) tez baba nie wiedziala co ze szteli zabierac
pewnie, ktoras z opiekunek ten trabantowy silnik pod....a i dala Modusiowi:) tez baba nie wiedziala co ze szteli zabierac
Może weźmy przykład ze " Stefka Burczymuchy " ?.........." Brysia mijam zaś z daleka , bo nie lubię gdy ktoś szczeka ! " ...... Jan Brzechwa to mądry czlowiek był i możliwe , że antycypował , że kiedyś takie forum powstanie ?
Show będzie trwał dopóki będą widzowie. Ja konta sama nie usunę na pewno....ku radości co niektórych:yeah:
Show będzie trwał dopóki będą widzowie. Ja konta sama nie usunę na pewno....ku radości co niektórych:yeah:
yy no wlasnie wiem :D
Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.
A mnie sie odechciewa pisac o czymkolwiek.
Poniewaz co by nie napisac, to zawsze znajdzie sie ktos, komu przeszkadza albo jakies slowo, albo wyksztalcenie, albo sposob wyrazania swoich spostrzezen, bo wszystko odbierane jest jako "wymadrzanie".
Ogolny wniosek wyciagam taki, ze przydaloby sie wiecej tolerancji dla ludzkiej roznorodnosci.
To tyle w temacie i teraz przechodze na czas jakis do czytania tylko.
Tylko...co tu czytac?
Dziennik Zosi sobie czytam.
Dobranoc.
Nie.Show będzie trwał dopóty,dopóki te wszystkie osoby,którym zależy na spokoju i powrocie forum do dawnej /bardzo dawnej/postaci nie nauczą się ignorować całkowicie awanturników i mąciwody co to tylko czekają ,żeby jakąś zadymę zrobić.Omijam szerokim łukiem te pyskówki od dawna,żałując tylko ,że dało sie ponieść nerwom tyle wartościowych osób i pousuwało konta.Ja swojego nie usunę-nie dam satysfakcji,choc nie raz,nie dwa paluszki mnie swędzą:)
Temat powoli zmierza do zamknięcia.
Moderatorze jaki powod tych zamierzen jest?
Pytania do moderatora zadaje się poprzez e-mail.
Żegnamy się! Idź spamowac gdzie indziej. Moderator
Temat powoli zmierza do zamknięcia.
Agata ale jestes pazerna:))) zabralas wszystkie rozesmiane mordki no i pozostalym nic nie zostalo