Radź sobie sam

15 lipca 2015 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
leni

pewnie, ktoras z opiekunek ten trabantowy silnik pod....a i dala Modusiowi:) tez baba nie wiedziala co ze szteli zabierac

Albo Modi stwierdził, że trzeba zapał co niektórych na forum ostudzic i zamiast kubła zimnej wody............silniczek w serwerze podmienił
15 lipca 2015 22:31 / 13 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Może weźmy przykład ze " Stefka Burczymuchy " ?.........." Brysia mijam zaś z daleka , bo nie lubię gdy ktoś szczeka ! " ...... Jan Brzechwa to mądry czlowiek był i możliwe , że antycypował , że kiedyś takie forum powstanie ? 

Dawno taka metode przyjelam ! Pomimo zaczepek, nawet przez pisanie postow z kims innym, unikam kontaktu wszelakiego, polubienia nawet dostaje, a jakze. Ja zas "bardzo polubilam" zrzut ekranu ze Skypa i tego sie trzymam, jak bardzo mnie palce swedza. Swoja droga uwazam, ze likwidowanie wlasnego konta na forum z powodu jednej, czy kilku osob - to nie jest wlasciwa droga do utrzymania tej spolecznosci na jako takim poziomie. Wiele razy byly i beda rozne ostre dyskusje, ale trzeba miec faktycznie niebywaly talent do dzialania w tak, hmm, przemyslany sposob, zeby tyle wartosciowych osob odeszlo ...
Tu nie ma co liczyc na to, ze cos sie w tym temacie zmieni, uwazam, ze tylko scisle omijanie, nie reagowanie nawet na jawne i zgnile docinki - przyniesie skutek.
A nie wiem, czy Arabrab jest starsza, czy mlodsza ode mnie. I bieganie po schodach wcale nie jest takie zle, przez prawie dwa lata biegalam z czwartego pietra na trzecie, z czwartego do piwnicy i kondycje sobie wyrobilam.
15 lipca 2015 22:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Show będzie trwał dopóki będą widzowie. Ja konta sama nie usunę na pewno....ku radości co niektórych:yeah:

Ja tez nie zamierzam. Chociaz ja mam znacznie wiecej wrogow od Ciebie. Dlatego wlasnie zostaje tu, na wirtualnej scenie.
15 lipca 2015 23:02 / 13 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Show będzie trwał dopóki będą widzowie. Ja konta sama nie usunę na pewno....ku radości co niektórych:yeah:

Nie.Show będzie trwał dopóty,dopóki te wszystkie osoby,którym zależy na spokoju i powrocie forum do dawnej /bardzo dawnej/postaci nie nauczą się ignorować całkowicie awanturników i mąciwody co to tylko czekają ,żeby jakąś zadymę zrobić.Omijam szerokim łukiem te pyskówki od dawna,żałując tylko ,że dało sie ponieść nerwom tyle wartościowych osób i pousuwało konta.Ja swojego nie usunę-nie dam satysfakcji,choc nie raz,nie dwa paluszki mnie swędzą:)
15 lipca 2015 23:13 / 15 osobom podoba się ten post
A mnie sie odechciewa pisac o czymkolwiek.
Poniewaz co by nie napisac, to zawsze znajdzie sie ktos, komu przeszkadza albo jakies slowo, albo wyksztalcenie, albo sposob wyrazania swoich spostrzezen, bo wszystko odbierane jest jako "wymadrzanie".
Ogolny wniosek wyciagam taki, ze przydaloby sie wiecej tolerancji dla ludzkiej roznorodnosci.
To tyle w temacie i teraz przechodze na czas jakis do czytania tylko.
Tylko...co tu czytac?
Dziennik Zosi sobie czytam.
Dobranoc.
15 lipca 2015 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

yy no wlasnie wiem :D

Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.

Zastanawiam się Jolek nad tym samym. Wszystko ostatnio idzie jak po grudzie. Okazuje się, że wszystkie decyzje jakie podjęłam od przyjazdu były złe. Aż się boję dokonywać kolejnych wyborów.
15 lipca 2015 23:38 / 7 osobom podoba się ten post
amelka

A mnie sie odechciewa pisac o czymkolwiek.
Poniewaz co by nie napisac, to zawsze znajdzie sie ktos, komu przeszkadza albo jakies slowo, albo wyksztalcenie, albo sposob wyrazania swoich spostrzezen, bo wszystko odbierane jest jako "wymadrzanie".
Ogolny wniosek wyciagam taki, ze przydaloby sie wiecej tolerancji dla ludzkiej roznorodnosci.
To tyle w temacie i teraz przechodze na czas jakis do czytania tylko.
Tylko...co tu czytac?
Dziennik Zosi sobie czytam.
Dobranoc.

A wymądrzaj się, ile wlezie! 
16 lipca 2015 07:12 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie.Show będzie trwał dopóty,dopóki te wszystkie osoby,którym zależy na spokoju i powrocie forum do dawnej /bardzo dawnej/postaci nie nauczą się ignorować całkowicie awanturników i mąciwody co to tylko czekają ,żeby jakąś zadymę zrobić.Omijam szerokim łukiem te pyskówki od dawna,żałując tylko ,że dało sie ponieść nerwom tyle wartościowych osób i pousuwało konta.Ja swojego nie usunę-nie dam satysfakcji,choc nie raz,nie dwa paluszki mnie swędzą:)

Masz racje, ze nie bedzie spokoju a mąciwoda zawsze musi miec racje i ostatnie slowo i udowodnić: "moja racja jest najmojsza" Więc tylko spokój moze nas uratować przy niereformowalnych zachowaniach. Nie ma co liczyć na zmianę myślenia? Jakim sie kto urodził takim już umrze
16 lipca 2015 07:48 / 1 osobie podoba się ten post
Temat powoli zmierza do zamknięcia.
16 lipca 2015 08:29
oj to juz trzeci temat ,,zagrozony,,
16 lipca 2015 08:56
Pomoc forum1

Moderatorze jaki powod tych zamierzen jest?

Pytania do moderatora zadaje się poprzez e-mail.

16 lipca 2015 09:35 / 1 osobie podoba się ten post

Żegnamy się! Idź spamowac gdzie indziej. Moderator

16 lipca 2015 09:37
Pomoc forum1

domyslam sie, ze Modi mial na mysli temat- Show- a nie watek- radz sobie sam:)
16 lipca 2015 09:39
Agata ale jestes pazerna:))) zabralas wszystkie rozesmiane mordki no i pozostalym nic nie zostalo
16 lipca 2015 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Agata ale jestes pazerna:))) zabralas wszystkie rozesmiane mordki no i pozostalym nic nie zostalo

Nie wszystkie zabrała  jeszcze są takie co kulają się po zolu