tatatata :D ja zacytuje Ferdka kiepskiego :D : "wierzyla baba w gusla az jej dupa uschla :D"
tatatata :D ja zacytuje Ferdka kiepskiego :D : "wierzyla baba w gusla az jej dupa uschla :D"
Jolek, Ty to pesymistyczna jestes ch....a!!!! a swoja droga , to ten nasz portal to chyba jakas stara szkapa zaprzegnieta do kieratu ,napedza. to kolko sie kreci i sie kreci.... do us.... j smierci
Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli już to miej powód :sex:
yy no wlasnie wiem :D
Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.
Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli już to miej powód :sex:
ivanilia, jakby to bylo z tego powodu:sex:, to by Jolek oh oh ohhhhhhhh wzdychal , a nie eehh.)
yy no wlasnie wiem :D
Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.
i kto to mowi ?!?!:-)
Jolek,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zapomnij o tatmtej szteli i myśl o kolejnej. Drugi raz tak nie trafisz.
No własnie Orim "mówi" nie wzdycha,czy to nie straszne ?
Jolek, Ty to pesymistyczna jestes ch....a!!!! a swoja droga , to ten nasz portal to chyba jakas stara szkapa zaprzegnieta do kieratu ,napedza. to kolko sie kreci i sie kreci.... do us.... j smierci
ivanilia, jakby to bylo z tego powodu:sex:, to by Jolek oh oh ohhhhhhhh wzdychal , a nie eehh.)
Staram sie Ivanilko, ale kuzwa, moje plany legly w gruzach, i ja pitole no zla jestem, bo taka glupia baba, przeszkadzalo jej ze pauzy chce miec, to powiedziala w agencji, ze sie z babcia nie dogadywalam, pfff. Po incydencie jak mnie uderzyla, no jaja. Nie miala co wysmylec, to zamiast, ze babcia zle zrobila, to lepiej opiekunke odeslac, co nie ?:D
Leni, jakby ci jeść nie dawali............to tez byś się kręciła................kręciła, aż z głodu byś padła:-)
Takie mam wrażenie od tych nieszczęsnych konserw........że wczesniej mieliśmy silnik od TIR-a a po konserwach dostaliśmy chyba w spadku sinik od starego trabanta:-)
oj leni, nie chcialabys slyszec dziwiekow wydawanych przezemnie :D hahahahahahah