Radź sobie sam

15 lipca 2015 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

tatatata :D ja zacytuje Ferdka kiepskiego :D : "wierzyla baba w gusla az jej dupa uschla :D"

Jolek, Ty to pesymistyczna jestes ch....a!!!! a swoja droga , to ten nasz portal to chyba jakas stara szkapa zaprzegnieta do kieratu ,napedza. to kolko sie kreci i sie kreci.... do us.... j smierci
15 lipca 2015 22:16
leni

Jolek, Ty to pesymistyczna jestes ch....a!!!! a swoja droga , to ten nasz portal to chyba jakas stara szkapa zaprzegnieta do kieratu ,napedza. to kolko sie kreci i sie kreci.... do us.... j smierci

yy no wlasnie wiem :D

Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.
15 lipca 2015 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli już to miej powód :sex:

ivanilia, jakby to bylo z tego powodu:sex:, to by Jolek oh oh ohhhhhhhh wzdychal , a nie eehh.)
15 lipca 2015 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Ja pesymiostyczna > eee niee. Tylko poprzednia stella nie moze mi wyjsc z glowy, i plany ktore mi spaprala corka pdp. Ale dobro do niej wroci. A ja sie wku i zastanawiam. Warum, Kur Warum mam caly czas pod gorke ?? Oj Boziu Boziu.

Jolek,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zapomnij o tatmtej szteli i myśl o kolejnej. Drugi raz tak nie trafisz.
15 lipca 2015 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli już to miej powód :sex:

i kto to mowi ?!?!
15 lipca 2015 22:20 / 4 osobom podoba się ten post
leni

ivanilia, jakby to bylo z tego powodu:sex:, to by Jolek oh oh ohhhhhhhh wzdychal , a nie eehh.)

No wiesz,dozwolone są różne dżwięki,nawet " ała" 
15 lipca 2015 22:20
Jolek

Jolek, wierz mi, wdrapiesz sie kiedys na szczyt, nawet sie nie obejrzysz jak szybko. Sciskaj swego bobaska i kombinuj jak wyjsc na swoje
15 lipca 2015 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

i kto to mowi ?!?!:-)

No własnie Orim "mówi" nie wzdycha,czy to nie straszne ?
15 lipca 2015 22:21
ivanilia40

Jolek,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zapomnij o tatmtej szteli i myśl o kolejnej. Drugi raz tak nie trafisz.

Staram sie Ivanilko, ale kuzwa, moje plany legly w gruzach, i ja pitole no zla jestem, bo taka glupia baba, przeszkadzalo jej ze pauzy chce miec, to powiedziala w agencji, ze sie z babcia nie dogadywalam, pfff. Po incydencie jak mnie uderzyla, no jaja. Nie miala co wysmylec, to zamiast, ze babcia zle zrobila, to lepiej opiekunke odeslac, co nie ?:D
15 lipca 2015 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No własnie Orim "mówi" nie wzdycha,czy to nie straszne ?

jak juz tego puzla uzupelniesz to sie odkujesz
15 lipca 2015 22:22 / 4 osobom podoba się ten post
leni

Leni, jakby ci jeść nie dawali............to tez byś się kręciła................kręciła, aż z głodu byś padła
Takie mam wrażenie od tych nieszczęsnych konserw........że wczesniej mieliśmy silnik od TIR-a a po konserwach dostaliśmy chyba w spadku sinik od starego trabanta
15 lipca 2015 22:22 / 3 osobom podoba się ten post
leni

oj leni, nie chcialabys slyszec dziwiekow wydawanych przezemnie :D hahahahahahah
15 lipca 2015 22:24 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Staram sie Ivanilko, ale kuzwa, moje plany legly w gruzach, i ja pitole no zla jestem, bo taka glupia baba, przeszkadzalo jej ze pauzy chce miec, to powiedziala w agencji, ze sie z babcia nie dogadywalam, pfff. Po incydencie jak mnie uderzyla, no jaja. Nie miala co wysmylec, to zamiast, ze babcia zle zrobila, to lepiej opiekunke odeslac, co nie ?:D

Jolek,czy chciałabyś być w takiej agresywnej rodzinie? Wróciłabys i tak przed końcem bo nerwowo bys się wykończyła,a tak znajdzie Ci agencja coś innego,spokojnego....Zapomnij o tamtym,tamta rodzina to porażka.
15 lipca 2015 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
ewa14

Leni, jakby ci jeść nie dawali............to tez byś się kręciła................kręciła, aż z głodu byś padła:-)
Takie mam wrażenie od tych nieszczęsnych konserw........że wczesniej mieliśmy silnik od TIR-a a po konserwach dostaliśmy chyba w spadku sinik od starego trabanta:-)

pewnie, ktoras z opiekunek ten trabantowy silnik pod....a i dala Modusiowi:) tez baba nie wiedziala co ze szteli zabierac
15 lipca 2015 22:29 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

oj leni, nie chcialabys slyszec dziwiekow wydawanych przezemnie :D hahahahahahah

Ty moich też byś dzisiaj nie chciała nie tylko słuchać , ale i ......... Boszszeeeee , jak ja lubię gołąbki , takie dobre byly ...... i pójde za Twoim przykładem " ehhhhhh ! "