Radź sobie sam

15 lipca 2015 21:36 / 7 osobom podoba się ten post
Andrea, nie cytuje ale masz racje, ze forum siada!!!! Szkoda, ze sie nastroj spieprzyl. Moze komus o to chodzilo??? Jestem z wami od kilku miesiecy i wlasnie dzis odczuwam wielki brak kontaktu ze swiatem:( Mam nadzieje , ze odrodzimy sie jak Pfeniks z popiolow.
15 lipca 2015 21:47 / 11 osobom podoba się ten post
leni

Andrea, nie cytuje ale masz racje, ze forum siada!!!! Szkoda, ze sie nastroj spieprzyl. Moze komus o to chodzilo??? Jestem z wami od kilku miesiecy i wlasnie dzis odczuwam wielki brak kontaktu ze swiatem:( Mam nadzieje , ze odrodzimy sie jak Pfeniks z popiolow.

Dla mnie to już się to tak kojarzy  jak jakieś " reality show " , gdzie dobierano zupełnie przeciwne cechy charakterów , były kłótnie , utarczki , wspólne zabawy . Niestety , przeważnie wygrywały osoby , które nie były lubiane przez uczestników danego programu . Może to o to chodzi ? może to forum ma temu służyć ? ...tam też " Wielki Brat " pogroził paluszkiem , upomniał i na tym sie kończyło . ......u nas tylko kamer brakuje a dzieje się podobnie .....
15 lipca 2015 21:50 / 2 osobom podoba się ten post
ehhh
15 lipca 2015 21:51 / 10 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dla mnie to już się to tak kojarzy  jak jakieś " reality show " , gdzie dobierano zupełnie przeciwne cechy charakterów , były kłótnie , utarczki , wspólne zabawy . Niestety , przeważnie wygrywały osoby , które nie były lubiane przez uczestników danego programu . Może to o to chodzi ? może to forum ma temu służyć ? ...tam też " Wielki Brat " pogroził paluszkiem , upomniał i na tym sie kończyło . ......u nas tylko kamer brakuje a dzieje się podobnie .....

Show będzie trwał dopóki będą widzowie. Ja konta sama nie usunę na pewno....ku radości co niektórych
15 lipca 2015 21:53 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

wiesz Barabasiu, kiedys zarejestrowalam sie na innym portalu opiekunek, z ktorego spi....m tak szybko, jak mozna. Mam wrazenie, ze znam nieliczne osoby z tamtad, ktore sa tutaj. Ta sama zadyma nie majaca zadnego sensu oprocz pokazania tego, kto umie bardziej szczekac. Co by nie mowic, w tej konkurencji tylko PIES wygra, inni wyrabiaja tylko opinie o sobie. Przykre, ze to sie zdarza na portalach opiekunek!!!!
15 lipca 2015 21:54 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

ehhh

I tak trzymaj Jolanta ! krótko , zwięźle , ale do każdego tematu pasuje
15 lipca 2015 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I tak trzymaj Jolanta ! krótko , zwięźle , ale do każdego tematu pasuje :-)

no a coz tu mowic, nic, tylko wzdychac. :D
15 lipca 2015 21:59 / 5 osobom podoba się ten post
leni

wiesz Barabasiu, kiedys zarejestrowalam sie na innym portalu opiekunek, z ktorego spi....m tak szybko, jak mozna. Mam wrazenie, ze znam nieliczne osoby z tamtad, ktore sa tutaj. Ta sama zadyma nie majaca zadnego sensu oprocz pokazania tego, kto umie bardziej szczekac. Co by nie mowic, w tej konkurencji tylko PIES wygra, inni wyrabiaja tylko opinie o sobie. Przykre, ze to sie zdarza na portalach opiekunek!!!!

Może weźmy przykład ze " Stefka Burczymuchy " ?.........." Brysia mijam zaś z daleka , bo nie lubię gdy ktoś szczeka ! " ...... Jan Brzechwa to mądry czlowiek był i możliwe , że antycypował , że kiedyś takie forum powstanie ? 
15 lipca 2015 22:01 / 9 osobom podoba się ten post
leni

Lena,nie narzekaj,to forum jest świetne,zobacz ile masz koleżanek,jedną czarną owcą się przejmujesz? Ja kiedyś weszłam na inne fora i co zobaczyłam? Monolog Mleczko,sama ze sobą pisała ,obiecywała nielicznym,że rozrusza tamte fora i co? Nie miała sie z kim kłócić więc wróciła tu.
15 lipca 2015 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Może weźmy przykład ze " Stefka Burczymuchy " ?.........." Brysia mijam zaś z daleka , bo nie lubię gdy ktoś szczeka ! " ...... Jan Brzechwa to mądry czlowiek był i możliwe , że antycypował , że kiedyś takie forum powstanie ? 

wlasnie Barabasia, ja tez wyznaje ta zasade- zarlo, zarlo i zdechlo!!!!! nie ma zarcia, nie ma zycia.) KONIEC
15 lipca 2015 22:09 / 4 osobom podoba się ten post
tatatata :D ja zacytuje Ferdka kiepskiego :D : "wierzyla baba w gusla az jej dupa uschla :D"
15 lipca 2015 22:10
tatatata :D ja zacytuje Ferdka kiepskiego :D : "wierzyla baba w gusla az jej dupa uschla :D"
15 lipca 2015 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli juz to miej powód....na randce np. :sex:
15 lipca 2015 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
15 lipca 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Na darmo nie wzdychaj Jolek,jeśli już to miej powód :sex: