Lubi na ostro;))).
Lubi na ostro;))).
Taka ostra jazda bez trzymanki ! prawie :-):-):-)
Lubi na ostro;))).
Ha ha ha,prawdziwy facet to raczej michę szerszeni:):):):)Z miodem:)
Wiem Basiu:-).
Tego posta, to też napisałam z nadzieją, że go przeczytają inne osoby, które w tej dziedzinie mogłyby paluszki swędzieć- ot tak z ciekawości chociażby :).
Ja sama jestem taki typ, to to wlezie tam gdzie, go nie posieją, tyle, że mam tyle szczęścia, które nad moją bezmyśnością góruje, że syn w braznży informatycznej pracuje i czasem palnie mi kazanie, jak się zagalopuję:).
Od niego m.in też mam takie informacje, nooo , coś takiego może mieć poważne konsekwencje.
o czym Wy piszecie???
o czym Wy piszecie???
!Wiem , że wiesz , że ja to nawet muchy packą nie skrzywdzę ......chyba , że mi w chałupie fruwa , bzyczy ..E , no wtedy to tak ! jak przywalę !!!! ale humanitarnie , nie pozwolę , żeby się ranna męczyła , tylko szlachetnie dobijam do cna ! :-):-):-)
Ja nigdy nikomu nie wyslalam :) I mnie nie swedza wiem, że za to można beknąć :).
A za domownika nie bekniesz! Kto mi co zrobi jak na swoim kompie zainstaluje?
W zakładach pracy tez tego używają oooo....Kupujesz instalujesz i tyle...
Wszystko jest dla ludzi...:-)
No jest, ale trzeba wiedzieć jak się z tym obchodzić i gdzie jest granica. Jak na swoim kompie keyloggera zainstalujesz, to pewnie, że nic nie zrobią.
Kiedyś, zresztą chyba miesiąc temu otrzymałam na pocztę razem z wiadomością plik z jakimś szpiegiem. Wnerwiona już pokusiłam się o małe śledztwo. No i jakis bałwan, który to wysyłał, nawet się nie postarał, aby dobrze zatrzeć ślady, podał się jak na tacy.
I znów zaczynasz z jakimiś " zagranicznymi " słówkami "? jakiś " Kaligula " ? a skąd mamy wiedzieć , czy czasami nam nie ubliżasz ? Heee ?:-):-):-)
Oj tam...oj tam....:rozmysla: Zapytaj wujka Google albo ciocie Wikipedie....:-)
A tak w skrócie to taka "bakteria" komputerowa :zly komputer:
Kurrcze, brakuje mi poskarzyjek, trudno, lece tutaj:
Po pierwsze primo - znowu jest goraco,
po drugie primo - musze isc do sklepu i apteki,
po trzecie primo - chlapnelam sobie goracy olej na reke i sie zastanawiam, w co sie ubrac, zeby wyjsc z ta lapka na slonce ...
I na koniec - glowa mnie boli, i to moge w miare szybko opanowac za pomoca odpowiedniej tabletki.