Radź sobie sam

15 lipca 2015 11:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzieciaczki ! nie napisałam tego posta dla jakichś aferek , awantur , bo tego nie chcę na forum . Napisałam po to , żeby mleczko w końcu zrozumiała , że mi z nią nie jest po drodze ! Może do niej to w końcu dotrze ? ....kończymy temat i szluss !
15 lipca 2015 11:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzieciaczki ! nie napisałam tego posta dla jakichś aferek , awantur , bo tego nie chcę na forum . Napisałam po to , żeby mleczko w końcu zrozumiała , że mi z nią nie jest po drodze ! Może do niej to w końcu dotrze ? ....kończymy temat i szluss !

Nie robimy zadnej afery a wirusa posłać to jest fajna zabawa . Taki ......z tym o czym była mowa na forum wieczorkiem wczoraj. Co by jaką stronke na kompie otworzyła a tu zonk......
15 lipca 2015 11:36 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

garbate to sa aniolki :-)

Nie jestem garbata i nogi teź mam proste 
15 lipca 2015 11:37 / 3 osobom podoba się ten post
Trydno o jedna drogę jak jedna ma z górki  a druga pod górkę. Amen. Ende.Koniec.
15 lipca 2015 11:45 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Nie robimy zadnej afery a wirusa posłać to jest fajna zabawa :-). Taki ......z tym o czym była mowa na forum wieczorkiem wczoraj. Co by jaką stronke na kompie otworzyła a tu zonk......:palka:

Tyn Meryjka , jak ja rozmawiam na skype i ktoś z drugiej strony jeszcze kamerki nie włączy i mam wtedy z boku taką śmieszną reklamkę , nie powiem, bo nawet okazała jest .....znaczy się , że mam " bakterię " jakąś ???
15 lipca 2015 11:53 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie umiem , jak ????? chetni bym to zrobiła , choć wiem , że to nie fair jest ! Dobrze napisałam " fair " , bo nie znam angielskiego , tyle co :fuckyou2: umiem bezbłednie , ale i tak raczej w języku migowym ! 

Abrabrasiu, to nie tylko nie fair, ale można za to beknąć . Nie radzę. No, ale już abstrahując od tego, to musisz wiedzieć, jaki efekt chcesz tym złosliwym oprogramowaniem osiągnąć, i w  związku z tym wiedzieć, co i jak posłać, a po drugie, po co Ci to? Świat jest taki piękny, tyle interesujących rzeczy, zjawisk wokół, po cholere wiedzieć co kto na kompie ma i jeszcze narażać się z tego powodu na odpowiedzialność karną.

Nie to ,ze straszę, ale ostrzegam przed popełnieniem głupstwa, bo Cię lubię
15 lipca 2015 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
Cycki mnie bola
15 lipca 2015 12:19 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj ,naiwna ,naiwna,naiwna.........
15 lipca 2015 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Abrabrasiu, to nie tylko nie fair, ale można za to beknąć . Nie radzę. No, ale już abstrahując od tego, to musisz wiedzieć, jaki efekt chcesz tym złosliwym oprogramowaniem osiągnąć, i w  związku z tym wiedzieć, co i jak posłać, a po drugie, po co Ci to? Świat jest taki piękny, tyle interesujących rzeczy, zjawisk wokół, po cholere wiedzieć co kto na kompie ma i jeszcze narażać się z tego powodu na odpowiedzialność karną.

Nie to ,ze straszę, ale ostrzegam przed popełnieniem głupstwa, bo Cię lubię:-)

Ady mi nie tlumac Tinuś , bo chociaż bym umiała to bym tego nie zrobiła , bo ja to aż tak bardzo zlosliwa nie jestem , nie .......może tylko ciuteczkę ? ok! ciuteczkę tak , ale nie , zeby kogos czynami krzywdzić
15 lipca 2015 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ady mi nie tlumac Tinuś , bo chociaż bym umiała to bym tego nie zrobiła , bo ja to aż tak bardzo zlosliwa nie jestem , nie .......może tylko ciuteczkę ? ok! ciuteczkę tak , ale nie , zeby kogos czynami krzywdzić :-):-):-)

Wiem Basiu
Tego posta, to też napisałam z nadzieją, że go przeczytają inne osoby, które w tej dziedzinie mogłyby paluszki swędzieć- ot tak z ciekawości chociażby :).
Ja sama jestem taki typ, to to wlezie tam gdzie, go nie posieją, tyle, że mam tyle szczęścia, które nad moją bezmyśnością góruje, że syn w braznży informatycznej pracuje i czasem palnie mi kazanie, jak się zagalopuję:).

Od niego m.in też mam takie informacje, nooo , coś takiego może mieć poważne konsekwencje.
15 lipca 2015 12:39 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wiem Basiu:-). 
Tego posta, to też napisałam z nadzieją, że go przeczytają inne osoby, które w tej dziedzinie mogłyby paluszki swędzieć- ot tak z ciekawości chociażby :).
Ja sama jestem taki typ, to to wlezie tam gdzie, go nie posieją, tyle, że mam tyle szczęścia, które nad moją bezmyśnością góruje, że syn w braznży informatycznej pracuje i czasem palnie mi kazanie, jak się zagalopuję:).

Od niego m.in też mam takie informacje, nooo , coś takiego może mieć poważne konsekwencje.

!Wiem , że wiesz , że ja to nawet muchy packą nie skrzywdzę ......chyba , że mi w chałupie fruwa , bzyczy ..E , no wtedy to tak ! jak przywalę !!!! ale humanitarnie , nie pozwolę , żeby się ranna męczyła , tylko szlachetnie dobijam do cna !
15 lipca 2015 12:47 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

!Wiem , że wiesz , że ja to nawet muchy packą nie skrzywdzę ......chyba , że mi w chałupie fruwa , bzyczy ..E , no wtedy to tak ! jak przywalę !!!! ale humanitarnie , nie pozwolę , żeby się ranna męczyła , tylko szlachetnie dobijam do cna ! :-):-):-)

To ja dzisiaj szlachetnie z osą postąpiłam, a i men  śniadanie dostał 
15 lipca 2015 12:53 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

To ja dzisiaj szlachetnie z osą postąpiłam, a i men  śniadanie dostał :-)

Ciekawe preferencje żywieniowe ma ten Twój men:):):):):)Osa na śniadanie....Mhm........
15 lipca 2015 12:54 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ciekawe preferencje żywieniowe ma ten Twój men:):):):):)Osa na śniadanie....Mhm........

Lubi na ostro;))).
15 lipca 2015 12:56 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

!Wiem , że wiesz , że ja to nawet muchy packą nie skrzywdzę ......chyba , że mi w chałupie fruwa , bzyczy ..E , no wtedy to tak ! jak przywalę !!!! ale humanitarnie , nie pozwolę , żeby się ranna męczyła , tylko szlachetnie dobijam do cna ! :-):-):-)

oj Barabasiu, mysle , ze Twoj humanitaryzm przydalby sie takze do niektorych osobnikow NADGATUNKU !!!!  moge Ci prywatnie okazy polecic, szkoda ich , ze tak sie mecza , czemu by im nie pomoc. eh zycie