Na 6. stronie masz recepturkę na babkę ziemniaczaną ze surowych ziemniaków... To chyba o to się rozchodzi :D
A jakie dobre ciasto czekoladowe zrobiłam ja w ten weekend... fiu fiu ^^
Na 6. stronie masz recepturkę na babkę ziemniaczaną ze surowych ziemniaków... To chyba o to się rozchodzi :D
A jakie dobre ciasto czekoladowe zrobiłam ja w ten weekend... fiu fiu ^^
Samboja, toż to ogrom pracy! Podziwiam, że Ci się chce, bo mnie by się najzwyczajniej na świecie nie chciało.. W sumie mam dobrze, że za słodkim nie przepadam, ale to Twoje cudo chętnie bym spróbowała :).
Postuluję przy okazji, żeby każdy, kto zje kawałek tego tortu, dostał na wieczną rzeczy pamiątkę przepis wraz z instrukcją wykonania. Tym bardziej doceni autorkę :D.
Przepis na poncz na pewno wykorzystam, reszta na razie mnie przerasta :).
Samboja pracochłonny przepis ,ja to lubie szybkie i w miare proste przepisy. Ciekawe jest pieczenie przy otwartych drzwiczkach(15 min), pierwszy raz słysze , ale różne są przepisy:
Ja wykorzystam przepis na polewę
To jak kazda z nas zrobi swoją część a potem poskładamy to razem to wyjdzie cały piękny tort
To jest dobry przepis na wspólne pieczenie
Na integrację opiekunek w kuchni:)
Samboja , czy mnie się tylko tak wydaje , czy Ty się tu normalnie obijasz ??? Przepisy proszę ! proste i smaczne ! Nawiasem mówiąc - prażuchę zrobiłam , zeżarłam z maślanką i zrumienioną na oleju cebulką , reszta jako mięsożercy dostała skwary z wędzonego podgardla ... było PYSZNIE !!!
Teraz czekam na następne propozycje , ostrzę noże i zęby ....
Najpierw, proszę ja Cię, to miałam ciężkie przeprawy z nieco obrażoną na mnie i firmę zmienniczką, a teraz regeneruję mózg w domu... Co znaczy, że będę gotować więcej, zapewne znajdą się więc jakoweś receptury ;)
Najpierw, proszę ja Cię, to miałam ciężkie przeprawy z nieco obrażoną na mnie i firmę zmienniczką, a teraz regeneruję mózg w domu... Co znaczy, że będę gotować więcej, zapewne znajdą się więc jakoweś receptury ;)