Pochwalijki #2

22 września 2015 18:27 / 5 osobom podoba się ten post
Mazury

A ta pani co przychodzi posprzatac to nie moze byc???:):)

No coTy ? Raz w tygodniu ???
22 września 2015 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
jpkisz

No coTy ? Raz w tygodniu ???

Jak by sie jej spodobalo to by codziennie przychodzila okna myc:):) tylko jakie okno tyle czystosci wytrzyma:):)
22 września 2015 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
Mazury

Ale jej wykroczenie nie rozegralo sie na forum tylko w realnym zyciu. I od tego jest realna polucja zeby sie ta sprawa zajela a nie "policja " z forum.

Umarłam w butach.....
Realna polucja?????????????
O czym ty mówisz, kolego, takie skojarzenia,no, no.....
Zdecydowanie powinieneś coś z tym zrobić.
Miłość ci sie powinna w życiu przydarzyć, wtedy nie będzie freudowskich przejęzyczeń.
A binorka oszukano w realnym życiu też, nie na forum. Ale to juz detal i nie o to chodzi.

22 września 2015 18:52 / 9 osobom podoba się ten post
Lawenda

:-)
Umarłam w butach.....
Zdecydowanie powinieneś coś z tym zrobić.:-)
Miłość ci sie powinna w życiu przydarzyć, wtedy nie będzie freudowskich przejęzyczeń.
A binorka oszukano w realnym życiu też, nie na forum. Ale to juz detal i nie o to chodzi.

Dokładnie Lawendo, to zawsze był detal i nie ma co tego rozstrząsać na forum.Co do usuwania takich osób z forum, to myślę, że nie ma potrzeby, bo następuje naturalna eliminacja, jeśli tak można powiedzieć.Po prostu przestają pisać i sądzę, że to wystarczy. Same się niejako usuwają w cień.
22 września 2015 18:54 / 4 osobom podoba się ten post
Mazury

Ale jej wykroczenie nie rozegralo sie na forum tylko w realnym zyciu. I od tego jest realna polucja zeby sie ta sprawa zajela a nie "policja " z forum.

Ale podoba mi się taka alternatywa. Popatrz: małżon jak mnie wkurzy i jednak nie zdzierżę to zamiast w  wylądować moduś mi konto zawiesi
22 września 2015 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Dokładnie Lawendo, to zawsze był detal i nie ma co tego rozstrząsać na forum.Co do usuwania takich osób z forum, to myślę, że nie ma potrzeby, bo następuje naturalna eliminacja, jeśli tak można powiedzieć.Po prostu przestają pisać i sądzę, że to wystarczy. Same się niejako usuwają w cień.

Toteż dalej nie zamierzam, mazur od niedawna na forum, nie zna sprawy, a ponieważ sie uparł na polemikę, to wyjaśniłam.
Mnie to wtedy zabolało i boli nadal, bo kto, jak kto, ale ty, taka dobra, ciepła, niekonfliktowa osoba....
Już sznuruję usta. Obiecuję. Nie gniewaj się. :)))))
22 września 2015 18:56 / 12 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Nie popadajmy w skrajnosc ,jezdza rozne osoby do opieki .Czasami trafimy na normalna kobiete z ktora nadajesz na tych samych falach a czasami z chwila wejscia do domu podopiecznej-go juz...przestawia meble .Zycie toczy sie dalej .Temat zamykam z mojej strony .Amen

Zosiu, mam takie pytanie. Co było Twoim zamiarem , gdy poinformowałaś nas, że na forum grasuje bokserka i w dodatku lubiana i plusowana?
Gdyby komuś się źle skojarzyło, to mam 162 cm wzrostu i ważę mniej niz 80 kg , znacznie mniej, choć o wiele za mało mniej , a także nigdy nie miałam, nie mam i mieć nie będę zmienniczki z forum.
Moim zdaniem jak sie mówi A to powinno się powiedzieć również Z, albo nie mówi się nic.Ciekawa jestem, czy tylko ja mam wrażenie ze ktoś puścił........i powietrze nieco nieświeże zostawił.
Co złego to nie ja. Pozdrawiam
22 września 2015 19:05 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Zosiu, mam takie pytanie. Co było Twoim zamiarem , gdy poinformowałaś nas, że na forum grasuje bokserka i w dodatku lubiana i plusowana?
Gdyby komuś się źle skojarzyło, to mam 162 cm wzrostu i ważę mniej niz 80 kg , znacznie mniej, choć o wiele za mało mniej :-), a także nigdy nie miałam, nie mam i mieć nie będę zmienniczki z forum.
Moim zdaniem jak sie mówi A to powinno się powiedzieć również Z, albo nie mówi się nic.Ciekawa jestem, czy tylko ja mam wrażenie ze ktoś puścił........i powietrze nieco nieświeże zostawił.

Ze mną trochę gorzej już 170, wagi nie zdradzam ot tak,na szczęście pdp chodząca i to całkiem nieżle. Masz Doda rację albo wszystko albo nic.
22 września 2015 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

:-)
Umarłam w butach.....
Zdecydowanie powinieneś coś z tym zrobić.:-)

Lawenda extra dla Ciebie sprostowanie:):) Naturalnie chodzilo o policje.
22 września 2015 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

Albo logują się pod następnym nickiem ,jako wspaniałe i lojalne zmienniczki. Jest tu zarejestrowanych tysiąc,może dwa ,parędziesiąt pisze i raczej nie wiadomo kto jest kto.
22 września 2015 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Gdyby komuś się źle skojarzyło, to mam 162 cm wzrostu i ważę mniej niz 80 kg , znacznie mniej, choć o wiele za mało mniej :-), a także nigdy nie miałam, nie mam i mieć nie będę zmienniczki z forum.

I ja myslałam że jak wieczorem wpadne tutaj dowiem sie kim jest ta zmienniczka a tak teraz domysły sledztwa i południowa PL to tez podkarpacie moje ale nie byłam nikogo zmienniczką więc ja odpadam :)Zosia powietrze faktycznie nieświeże
22 września 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

I ja myslałam że jak wieczorem wpadne tutaj dowiem sie kim jest ta zmienniczka a tak teraz domysły sledztwa i południowa PL to tez podkarpacie moje ale nie byłam nikogo zmienniczką więc ja odpadam :)Zosia powietrze faktycznie nieświeże

Takaja, a już wiesz, opiekunki z "której" Polski są ok, a z "której" be, i czy aby nie jesteś w tej drugiej grupie ;)?
22 września 2015 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Takaja, a już wiesz, opiekunki z "której" Polski są ok, a z "której" be, i czy aby nie jesteś w tej drugiej grupie ;)?

Moim zdaniem rejon nie ma znaczenia wszędzie sa ludzie i ludziska ja urodzona pod Częstochową teraz mieszkam na pograniczu Małopolska-Podkarpacie i jak mnie przypiąć do grupy który rejona ok czy be ?
22 września 2015 20:35 / 5 osobom podoba się ten post
takaja

Moim zdaniem rejon nie ma znaczenia wszędzie sa ludzie i ludziska ja urodzona pod Częstochową teraz mieszkam na pograniczu Małopolska-Podkarpacie i jak mnie przypiąć do grupy który rejona ok czy be ?

Dlatego to obśmiałam. Nie lubię sztucznego dzielenia ludzi i napuszczania jednych na drugich. 
Niby, jako Polki, nie trzymamy się razem, ale jak ma być inaczej, jeśli nawet tutaj ktoś mówi, że stąd (?!?) są fajne dziewczyny, a z innego rejonu Pl już nie. Myślenie podobno nie boli.
22 września 2015 20:46 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Doda przeczytaj dokładnie,Zosia -Samosia,opisała swój problem ze zmienniczką,okazało się że jest to osoba z forum,to ja napisałam,że jest to osoba lubiana na forum i już dość długo tu jest,Marta napisała że plusuję osoby za ich wypowiedż,a nie za to jakie są naprawdę bo ich nie zna,plusuje tylko wypowiedzi,ja dopisałam,że tak naprawdę dużo z nas nie zna się w realu ale na forum oceniają poczynania innych jakby były wszystko wiedzące i znające a tak naprawdę nie jest,trzeba zjeść z człowiekiem beczkę soli żeby go poznać i ocenić a wam tak łatwo jest oceniać innych,ja wiem kto to jest,Zosia-Samosia zostawiła to bez komętarza bo wie jak będzie,znów niepotrzebne swary ,kłótnie i odbijanie piłeczki,po co to komu,za mało problemów w realnym życiu,takie jest moje zdanie,koniec tematu,ja też sie zastanawiam,czy nie zlikwidować konta,bo przestało mi się tu podobać a też jestem tutaj dość długo  też pozdrawiam.