A ta pani co przychodzi posprzatac to nie moze byc???:):)
A ta pani co przychodzi posprzatac to nie moze byc???:):)
No coTy ? Raz w tygodniu ???
Ale jej wykroczenie nie rozegralo sie na forum tylko w realnym zyciu. I od tego jest realna polucja zeby sie ta sprawa zajela a nie "policja " z forum.
:-)
Umarłam w butach.....
Realna polucja?????????????
O czym ty mówisz, kolego, takie skojarzenia,no, no.....
Zdecydowanie powinieneś coś z tym zrobić.:-)
Miłość ci sie powinna w życiu przydarzyć, wtedy nie będzie freudowskich przejęzyczeń.
A binorka oszukano w realnym życiu też, nie na forum. Ale to juz detal i nie o to chodzi.
Ale jej wykroczenie nie rozegralo sie na forum tylko w realnym zyciu. I od tego jest realna polucja zeby sie ta sprawa zajela a nie "policja " z forum.
Dokładnie Lawendo, to zawsze był detal i nie ma co tego rozstrząsać na forum.Co do usuwania takich osób z forum, to myślę, że nie ma potrzeby, bo następuje naturalna eliminacja, jeśli tak można powiedzieć.Po prostu przestają pisać i sądzę, że to wystarczy. Same się niejako usuwają w cień.
Nie popadajmy w skrajnosc ,jezdza rozne osoby do opieki .Czasami trafimy na normalna kobiete z ktora nadajesz na tych samych falach a czasami z chwila wejscia do domu podopiecznej-go juz...przestawia meble .Zycie toczy sie dalej .Temat zamykam z mojej strony .Amen
Zosiu, mam takie pytanie. Co było Twoim zamiarem , gdy poinformowałaś nas, że na forum grasuje bokserka i w dodatku lubiana i plusowana?
Gdyby komuś się źle skojarzyło, to mam 162 cm wzrostu i ważę mniej niz 80 kg , znacznie mniej, choć o wiele za mało mniej :-), a także nigdy nie miałam, nie mam i mieć nie będę zmienniczki z forum.
Moim zdaniem jak sie mówi A to powinno się powiedzieć również Z, albo nie mówi się nic.Ciekawa jestem, czy tylko ja mam wrażenie ze ktoś puścił........i powietrze nieco nieświeże zostawił.
Co złego to nie ja. Pozdrawiam
:-)
Umarłam w butach.....
Realna polucja?????????????
O czym ty mówisz, kolego, takie skojarzenia,no, no.....
Zdecydowanie powinieneś coś z tym zrobić.:-)
Miłość ci sie powinna w życiu przydarzyć, wtedy nie będzie freudowskich przejęzyczeń.
A binorka oszukano w realnym życiu też, nie na forum. Ale to juz detal i nie o to chodzi.
Dokładnie Lawendo, to zawsze był detal i nie ma co tego rozstrząsać na forum.Co do usuwania takich osób z forum, to myślę, że nie ma potrzeby, bo następuje naturalna eliminacja, jeśli tak można powiedzieć.Po prostu przestają pisać i sądzę, że to wystarczy. Same się niejako usuwają w cień.
Zosiu, mam takie pytanie. Co było Twoim zamiarem , gdy poinformowałaś nas, że na forum grasuje bokserka i w dodatku lubiana i plusowana?
Gdyby komuś się źle skojarzyło, to mam 162 cm wzrostu i ważę mniej niz 80 kg , znacznie mniej, choć o wiele za mało mniej :-), a także nigdy nie miałam, nie mam i mieć nie będę zmienniczki z forum.
Moim zdaniem jak sie mówi A to powinno się powiedzieć również Z, albo nie mówi się nic.Ciekawa jestem, czy tylko ja mam wrażenie ze ktoś puścił........i powietrze nieco nieświeże zostawił.
I ja myslałam że jak wieczorem wpadne tutaj dowiem sie kim jest ta zmienniczka a tak teraz domysły sledztwa i południowa PL to tez podkarpacie moje ale nie byłam nikogo zmienniczką więc ja odpadam :)Zosia powietrze faktycznie nieświeże
Takaja, a już wiesz, opiekunki z "której" Polski są ok, a z "której" be, i czy aby nie jesteś w tej drugiej grupie ;)?
Moim zdaniem rejon nie ma znaczenia wszędzie sa ludzie i ludziska ja urodzona pod Częstochową teraz mieszkam na pograniczu Małopolska-Podkarpacie i jak mnie przypiąć do grupy który rejona ok czy be ?