Pochwalijki #2

22 września 2015 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba wiem, co to za region. Na szczęście nie Pomorze, uff.
Raczej południowa Polska, mocno południowa, ale to i tak tylko gdybanie.
Zosiu-samosiu, współczuję, płazem tego nie puszczaj. Jak człowiek nie reaguje, to tylko utwierdza takie osoby w poczuciu bezkarności.
22 września 2015 17:55
Dokładnie świętokrzyskie,ale ta pani pochodzi znad morza.
22 września 2015 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Chodziło mi tylko o to że Zosia-samosia nie może miec do nas żalu że plusujemy i     lubimy tę osobę  na forum. Bo to że jest "duża" i robi użytek z pięści nie wyklucza tego ze pisze ciekawe,mądre czy zabawne posty.A my jej nie znamy  jako zmienniczki,znamy ją jako forumowiczke.

.....nawet przez mysl  mi nie przeszlo miec do kogokolwiek pretensje .
22 września 2015 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dokładnie świętokrzyskie,ale ta pani pochodzi znad morza.

No to w imieniu mojego regionu przepraszam za czarną owcę.
Zosiu, uważam,że powinnaś zgłosić sprawę moderatorowi.
22 września 2015 18:02
A ja troche miałam wyrzuty sumienia ze byc może plusowalam damską bokserkę;)
Ze Świętokrzyskiego...:( ooj to mój region
22 września 2015 18:03 / 4 osobom podoba się ten post
Mazury

Kotka daj sobie spokoj bo cie tu zatluka na smierc. Opiekunka opiekunce dolki kopie. Siedz w domu i patrz na meza. Bo tu jak trafisz na ta terorystke a ty taka malutka i drobniutka to cienko to widze...:):):)

Podnieś przyłbice i popatrz do okoła.Ja nie jestem w domu i męża tez nie mam więc kto mnie obroni.Drobniutka to ja jestem ale nie cieniutka
22 września 2015 18:03
Mazury

Kotka daj sobie spokoj bo cie tu zatluka na smierc. Opiekunka opiekunce dolki kopie. Siedz w domu i patrz na meza. Bo tu jak trafisz na ta terorystke a ty taka malutka i drobniutka to cienko to widze...:):):)

Podnieś przyłbice i popatrz do okoła.Ja nie jestem w domu i męża tez nie mam więc kto mnie obroni.Drobniutka to ja jestem ale nie cieniutka
22 września 2015 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

No to w imieniu mojego regionu przepraszam za czarną owcę.
Zosiu, uważam,że powinnaś zgłosić sprawę moderatorowi.

A co ma moderator do tego???? Na policje.
22 września 2015 18:05
Nie wiem skąd ona jest, ale nawet Zosia nie może pisać, z...... i wszyscy ludzie stamtąd są be. Sprawa jest paskudna, szok napewno dla koleżanki. , bo tak policja powinna wtedy przyjechać
22 września 2015 18:11 / 4 osobom podoba się ten post
Mazury

A co ma moderator do tego???? Na policje.

Mazurze, moderator powinien wiedzieć. Być może na tę osobę były wcześniej skargi. Być może, jeśli tak było, można taką osobę usunąć z forum. Ja tam nie wiem, ja tu tylko sprzątam, ale ja bym zgłosiła. Pamiętam sprawę binorka, która zgłosiła moderatorowi jakieś oszustwo ze strony forumowiczki. A co dopiero uderzenie.
22 września 2015 18:11 / 7 osobom podoba się ten post
Nie popadajmy w skrajnosc ,jezdza rozne osoby do opieki .Czasami trafimy na normalna kobiete z ktora nadajesz na tych samych falach a czasami z chwila wejscia do domu podopiecznej-go juz...przestawia meble .Zycie toczy sie dalej .Temat zamykam z mojej strony .Amen
22 września 2015 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Podnieś przyłbice i popatrz do okoła.Ja nie jestem w domu i męża tez nie mam więc kto mnie obroni.Drobniutka to ja jestem ale nie cieniutka:-):-):-)

Podnioslem i juz nic nie widze .Chyba ta opiekunka terorystka na mnie jakis czar rzucila:):)
22 września 2015 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Mazurze, moderator powinien wiedzieć. Być może na tę osobę były wcześniej skargi. Być może, jeśli tak było, można taką osobę usunąć z forum. Ja tam nie wiem, ja tu tylko sprzątam, ale ja bym zgłosiła. Pamiętam sprawę binorka, która zgłosiła moderatorowi jakieś oszustwo ze strony forumowiczki. A co dopiero uderzenie.

Ale jej wykroczenie nie rozegralo sie na forum tylko w realnym zyciu. I od tego jest realna polucja zeby sie ta sprawa zajela a nie "policja " z forum.
22 września 2015 18:16 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Cechy charakterystyczne super szteli to:
1/PDP słodziak,nie wymagajmaca wiele pracy i bez pampersów:)
2/bdb warunki socjalne dla opiekunki
3/współpracujaca i nie wtracająca sie rodzina
4/zero problemów w kwestii kasy domowej
5/zero poblemó w kwestii posiłków
6/dobrze dobrane leki
7/przespane noce
8/swobodny dostęp do netu i telefonu Flatt
9/doborowe towarzystwo innych opiekunek na przerwie
10/bezproblemowa współpraca z terminowo wypłacalną agencją
11/satysfakcjonujaca pensja

Coś pewno pominęłam ,ale to jest własnie przykład szteli,na której chciałoby sie siedzieć latami:):):):)

Mam coś takiego. Jeszcze raz w tygodniu przychodzi Pani posprzątać .Kolacji nie robie , każdy sobie robi. Weekend obiady na mieście . Nie zjade nigdy.Zapomniałem, mam tu kościułek , a wnim przy jednej z kaplic Nasz kochany Św Karol , codziennie w przerwie ide do Niego pogadać , tak jak syn z Ojcem  , jest Ok. ( Kobiety mi trza )
22 września 2015 18:24 / 5 osobom podoba się ten post
jpkisz

Mam coś takiego. Jeszcze raz w tygodniu przychodzi Pani posprzątać .Kolacji nie robie , każdy sobie robi. Weekend obiady na mieście . Nie zjade nigdy.Zapomniałem, mam tu kościułek , a wnim przy jednej z kaplic Nasz kochany Św Karol , codziennie w przerwie ide do Niego pogadać , tak jak syn z Ojcem  , jest Ok. ( Kobiety mi trza :milosc1:)

A ta pani co przychodzi posprzatac to nie moze byc???:):)