Pochwalijki #2

22 września 2015 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Na spokojnie przemyslalam jej postepowanie i ........doszlam do wniosku ,ze musi miec problemy psychiczne .Czy firmy moga sie ustrzec przed takimi ludzmi??.Moj wzrost 161 cm i 50kg .ona ca.177cm i 80kg...,oczywiscie rodzina ktora mieszka na gorze ,zeszla na dol i .....widziala slad na moich plecach pyta sie czy ma wezwac policje ?odp.zaraz wychodzi .Oczywiscie ,ze zglosilam to  firmie .Wiecie ,.....inaczej przemilczalabym to ....jakimjest czlowiekiemi przeszla do porzadku dziennego ALE to wyciaganie rak do innych to ......NIE PRZEMILCZE .

To naprawdę sobie Zosiu tego nie wyobrażam. Jesteśmy jednej postury, a ta pani to wagowo moja PDP. Już sobie wyobrażam jakby mi moja dama przyłożyła to pewnie bym pod zlew wpadła. Jesteś bardzo cierpliwą osobą, że tak do tej sytuacji podeszłaś. To z pewnością jakieś problemy psychiczne. Powiedz mi, czy rodzina zgodziła się taką osobę zostawić z członkiem rodziny wiedząc o zajściu? Przecież nie wadomo jak się zachowa w stosunku do PDP. A to często osoby przypominające małe dzieci i trzeba mieć dużo cierpliwości.
22 września 2015 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A ktoś źle ocenił Zosie-samosie? Nie przypominam sobie.
Oceniono źle postępek tej drugiej pani no ale trudno inaczej ocenić fakt uderzenia kogoś

Marta,chodziło mi w sumie o siebie i o to że tak łatwo przychodzi co niektórym oceniać innych,znając ich tylko forumowo a nie osobiście,Napisałam że Zosię-Samosię znam osobiście a tamta Pani też tu się udziela i jest lubiana a jaka jest w rzeczewistości,czas pokazał.
22 września 2015 16:17 / 1 osobie podoba się ten post
Dlaczego nikt nie powie kim jest ta terorystka????
22 września 2015 16:21 / 6 osobom podoba się ten post
To ja przerwę ten smutny epizod w tym wątku. Pochwalę się jak zwykle moją córką. W lipcu pisała w Warszawie test językowy z japońskiego. Właśnie dostałam smsa, że zdała go na 90% i dostała certyfikat drugiego stopnia. Kolejny poziom chce zdawać w przyszłym roku (egzaminy są dwa razy w roku, ale na grudnia nie zdąży z materiałem). Testy oceniane są w Tokio przez nauczycieli japońskich.
Swoją drogą myślałam, że takich szaleńców jak moja mała jest niewielka grupa, ale na różnych poziomach zdawało kilka setek takich egzemplarzy
22 września 2015 16:21 / 5 osobom podoba się ten post
My oceniamy co najwyżej czyjeś wpisy a nie osobę.Plusujemy wpis a nie osobę.
Krytykujemy wpis a nie osobę.
Bo osoby nie znamy.

Oczywiście niektórzy stąd znają sie lub poznają osobiście.Wtedy maja swojego rodzaju przewagę,mogą się kompetentnie o kimś wypowiedzieć.
Ja poznałam kilka osób z tego forum i musze powiedzieć że to mili sympatyczni ludzie.

22 września 2015 16:32
Marta

My oceniamy co najwyżej czyjeś wpisy a nie osobę.Plusujemy wpis a nie osobę.
Krytykujemy wpis a nie osobę.
Bo osoby nie znamy.

Oczywiście niektórzy stąd znają sie lub poznają osobiście.Wtedy maja swojego rodzaju przewagę,mogą się kompetentnie o kimś wypowiedzieć.
Ja poznałam kilka osób z tego forum i musze powiedzieć że to mili sympatyczni ludzie.

Może ty to robisz ale nie wszyscy,wiem to na własnym przykładzie.
22 września 2015 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
1000€ nagrody za wskazanie palcem terorystki. Terorystka musi byc zywa lub niekoniencznie zywa. Nagroda bedzie wyplacona w bonach PKO .:):)
22 września 2015 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

To naprawdę sobie Zosiu tego nie wyobrażam. Jesteśmy jednej postury, a ta pani to wagowo moja PDP. Już sobie wyobrażam jakby mi moja dama przyłożyła to pewnie bym pod zlew wpadła. Jesteś bardzo cierpliwą osobą, że tak do tej sytuacji podeszłaś. To z pewnością jakieś problemy psychiczne. Powiedz mi, czy rodzina zgodziła się taką osobę zostawić z członkiem rodziny wiedząc o zajściu? Przecież nie wadomo jak się zachowa w stosunku do PDP. A to często osoby przypominające małe dzieci i trzeba mieć dużo cierpliwości.

To wydarzylo sie w dzien zmiany ,Ja przyjechalam a ona wyjezdzala .Cierpliwosci i wyrozumialosci mam czasami "za dwoch" .Dzisiejszy post Kasi otworzyl mi oczy ......Dlaczego trafiam na takie ......... .Postanowilam sobie poprawe ,nigdy wiecej nie zmieni mnie ktos z tamtego regionu .Wiem ,wiem nie mozna wszystkich jedna miarka mierzyc ale......szkole zycia dostalam.Bylo to pare miesiecy temu ,takze emocje opadly ,pozostal jak zwykle niesmak i .......
22 września 2015 17:33
Mazury

Dlaczego nikt nie powie kim jest ta terorystka????

Zapomnij.... ,bylo minelo,.Chcialam tylko "pokazac "jakie osoby jezdza do opieki .W najgorszym scenariuszu nie oczekiwalam takiej akcji .
22 września 2015 17:34
zosia_samosia

To wydarzylo sie w dzien zmiany ,Ja przyjechalam a ona wyjezdzala .Cierpliwosci i wyrozumialosci mam czasami "za dwoch" .Dzisiejszy post Kasi otworzyl mi oczy ......Dlaczego trafiam na takie ......... .Postanowilam sobie poprawe ,nigdy wiecej nie zmieni mnie ktos z tamtego regionu .Wiem ,wiem nie mozna wszystkich jedna miarka mierzyc ale......szkole zycia dostalam.Bylo to pare miesiecy temu ,takze emocje opadly ,pozostal jak zwykle niesmak i .......

Z tamtego regionu???? Coraz wiecej zagadek. Dobrze ze ja nie z tamtego regionu:):)
22 września 2015 17:36
Mazury

Z tamtego regionu???? Coraz wiecej zagadek. Dobrze ze ja nie z tamtego regionu:):)

Z naszego regionu i z innych mialam zawsze ....normalne dziewczyny .My nie musimy sie" kochac " ,przekazuje stelle .....zamykam drzwi i ......do nastepnego razu .....jak taki jest .
22 września 2015 17:39 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Z naszego regionu i z innych mialam zawsze ....normalne dziewczyny .My nie musimy sie" kochac " ,przekazuje stelle .....zamykam drzwi i ......do nastepnego razu .....jak taki jest .

O to juz wiem o jaki region chodzi i powiem ze to najgorszy w calej pl.
22 września 2015 17:42
A ja nie wiem o jaki region chodzi tak więc śledztwo trwa;)
22 września 2015 17:45
Marta

A ja nie wiem o jaki region chodzi tak więc śledztwo trwa;)

Marta to mozemy sobie podac raczki:):):)
22 września 2015 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Może ty to robisz ale nie wszyscy,wiem to na własnym przykładzie.

Chodziło mi tylko o to że Zosia-samosia nie może miec do nas żalu że plusujemy i     lubimy tę osobę  na forum. Bo to że jest "duża" i robi użytek z pięści nie wyklucza tego ze pisze ciekawe,mądre czy zabawne posty.A my jej nie znamy  jako zmienniczki,znamy ją jako forumowiczke.