Jesli kupujesz od firm internetowych to masz prawo zwrotu bez podania powodu.Chyba 14 dni
Jesli kupujesz od firm internetowych to masz prawo zwrotu bez podania powodu.Chyba 14 dni
Ja lubie widziec na zywo co kupuje. Zreszta sklepow, tych prawdziwych, nie brakuje. Tak ze nigdy nie kupie lompów przez neta.
a ja wyszłam z założenia , że kiedyś trzeba zaliczyc i hazard w życiu --- na 16 zamówień , wydałam 108 euro --- a to podniecenie(co dostanę) - nie do opisania!
To fajnie. Mnie lompy nie krecą w ogole. Nie przywiazuje az tak bardzo wagi. Lubie proste i wygodne ubrania. Dobrej jakosci. Dodatkowo kiedy ide na zakupy to mam w pakiecie spacer i ruch.
jesteś wspaniała !!! wszystko z kaszmiru i wełny z Chin!!!!!:-)
Nie lubie chinszczyzny ;)
popatrz na metki ?
ja się zafiksowałam w zakupy na Ali ---- super --- właśnie dzisiaj rano DPD dostarczyło pierwsze z moich 16 zamówień --- jestem mega zadowolona - wkleiłabym zdjęcia ale nie wiem jak ?
Zamawiałam przez internet glany, bo w stacjonarnym sklepie nie mogłam dostać takich, jakie chciałam. Rozmiarówka była podana na stronie sklepu, w cm również- podana instrukcja , jak należy zmierzyć stopę. Zaryzykowałam i mam swoje ukochane butki- pasują jak ulał. A jakby co, to zawsze jest możliwość zwrotu. W second handach też lubię polować- no bo to prawdziwe łowy są :)
ja się zafiksowałam w zakupy na Ali ---- super --- właśnie dzisiaj rano DPD dostarczyło pierwsze z moich 16 zamówień --- jestem mega zadowolona - wkleiłabym zdjęcia ale nie wiem jak ?