chyba nie umiem robic?:(
chyba nie umiem robic?:(
Ale rozpieszcza, ,swoje,,siostrzyczki :niebo pieklo:
zdjec nie umiesz robic ??????:placz3:
no, zdjecia jakieś robie :), ale takich ładnych, profesionalnych to nie:( Oj ,wiem jak powinno wyglądac dobre zdjecie, sym mój takie robi:), to co bede wyskakiwac z jakąs miernotą:)
to nie konkurs na fotki tylko forum.
Ja rowniez zbieram takie rzeczy z mosiadzu,miedzi wiec ciekaw jestem. To zdobycz ze szperow.Teraz stoi u mnie w domu
to nie konkurs na fotki tylko forum.
Ja rowniez zbieram takie rzeczy z mosiadzu,miedzi wiec ciekaw jestem. To zdobycz ze szperow.Teraz stoi u mnie w domu
Ładny:) kiedyś zrobie zdjecia, tak na spokojnie, teraz mam mase pracy:) Tez mam pare dzbanków, tylko troche mniejszych. Miałam "faze" na staracia( mam też stary stolik, w stylu ludwikowskim, fotel), teraz troche odpuściłam, ale lubie takie rzeczy, mają "dusze":)
to moze cie "zaszczepie" tym :
to moze cie "zaszczepie" tym :
Piekne:) Może nie wszystkie(nie mam tyle miejsca), ale kilka super pasowałoby do mojego domu:) Oj, narobiłeś mi "apetytu":) Ja lubie wszelakie "swiatło", lampy,kaganki, świeczniki,świece...,lubie mosiądz, srebro...i stare gliniane dzbanki- mam kilka takich, zazwyczaj służa mi za wazony, jeden jest z 46 roku, rezsta troch młodsza:) A, to sie pochwale, mam też stary zegarek, srebrny, taki na łańcuszku( niestety ktoś zgubił oryginalny i jest zastepczy mosieżny) z 1843 roku, pamiątka po moim pradziadku.Wartośc materialna pewnie tego niewielka( chociaż znanej firmy), ale sentymentalna, "przeszedł" on z moim dziadkiem daleką droge ,aż do Berlina:)
dorzuce ci cos jeszcze
Dziala i mozna napic sie z niego herbaty.Zasilany oczywiscie na nafte ( obecnie jest to paliwo BIO)
dorzuce ci cos jeszcze
Dziala i mozna napic sie z niego herbaty.Zasilany oczywiscie na nafte ( obecnie jest to paliwo BIO)
Super, jak myślisz z którego roku moze byc?
mialam szczescie i dorwalam ostatnio piekny naszyjnik z prawdziwego korala :) musze sobie do niego dokupic tylko jakis golfik do noszenia pewnie tez na lumpie :)
Daj zdjęcie , :-)