w ciucholanach można trafić super perełki warto poszperać:tanczy:
w ciucholanach można trafić super perełki warto poszperać:tanczy:
ja uwżam , że dalsza korespondencja z Oliwia--- nie ma żadnego sensu- pojawiła się jak duch i jak duch zniknie
Co do ciebie, to ja tez uwazam, ze dalsza korespondencja z toba nie ma sensu. Ja nie jestem codziennie w internecie. I nie przesiaduje na tej stronie non stop. Tak, ze nie mam czasu, zeby tobie ciagle odpisywac, a po drugie te strone znalazlam niedawno. Co do korespondencji to przypominam tobie, ze to ty do mnie napisalas.
teraz zacytuję twoją ortografię -------- cytat-----To fajnie. Mnie lompy nie krecą w ogole------ lumpa - lompy nie interesują ! pozdrawiam
Czyli ciebie nie powinny. Jestem od ciebie duzo mlodsza. Wszystko na mnie fajnie lezy, bo zgrabna jestem, nie musze tak jak ty poprawiac sobie samopoczucie tonami ciuchow. Jak bede w twoim wieku i bede takim sstarym krowskiem jak ty to moze tez bede musiala rozpaczliwie szukac czegos, w czym moglabym wygladac jak czlowiek. A na ubrania trumienne patrzylas? Kup sobie kilka, bo w twoim wieku to moga sie szybko przydac.
troszke cie ponioslo slownictwo.Mozna napisac troszke delikatniej a i tak kazdy zrozumie w czym rzecz
troszke cie ponioslo slownictwo.Mozna napisac troszke delikatniej a i tak kazdy zrozumie w czym rzecz
Masz racje, ;) ale mam dzis zly dzien, a to niedorozwiniete stare krowsko mnie obraza. Nie dosc, ze sie sama wtrynila z d..... do rozmowy to jeszcze obraza.
teraz zacytuję twoją ortografię -------- cytat-----To fajnie. Mnie lompy nie krecą w ogole------ lumpa - lompy nie interesują ! pozdrawiam
Ja "poluje" na menore,kinkiet mosieżny, dwu, trzy ramienny i małą lampke nad obraz. Mam już piekny , stary ,mosieżny żyrandol( prezent od córki pdp), dokupiłam sobie do tego stare, mosieżne kinkiety. Aha, i mam taki świecznik na piec swiec, zawsze stoi na wigilijnym stole( wtedy świeczki są białe, na codzień ecru). Też lubie takie rzeczy:)