O matuchno !........
O matuchno !........
masz racje andrea, ja bylam 2 razy w takiej sytuacji i w momencie , kiedy bylam potrzebna, zrobilam wszystko jak nalezy. Niestety po ochlonieciu, ja potrzebowalam pomocy. Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono.
O matuchno !........
cosik sie stalo??
Jeszcze nie , ale za chwilę może się stać !!!!....:-))))))
a co???bom ciekawa
ceny na wyroby alkoholowe skoczą wyyysoko w górę :) propozycje są takie : wódka minimalnie 36 zł pln , piwo od 4 .... karmniki dla sępów zawiodły, wyroby tytoniowe przegrywają z elektronikami i budżecik nam pada martwym trupem . Więc będą łupić na alkoholu ... hej drożdże w dłoń i 1410 rok powtarzamy przy blasku księżyca
Jeszcze nie , ale za chwilę może się stać !!!!....:-))))))
dzisiaj tak sobie opaliłam nogi, że mnie pieką, twarz i ręce też...:((
ceny na wyroby alkoholowe skoczą wyyysoko w górę :) propozycje są takie : wódka minimalnie 36 zł pln , piwo od 4 .... karmniki dla sępów zawiodły, wyroby tytoniowe przegrywają z elektronikami i budżecik nam pada martwym trupem . Więc będą łupić na alkoholu ... hej drożdże w dłoń i 1410 rok powtarzamy przy blasku księżyca
a tam tylko tyle??? jak bede miala chec na drinka czy na pifffffffffko to i tak kupie...........
nie patrze ze swojego poziomu i to nie do konca bulka z maslem.Trzeba sie jednak starac opanowac i jakos pomoc.Nie wiem jak to rozwiazac moze cwiczyc czasami "na sucho" Takie wyrobione odruchy pozniej skutkuja tym ze pewne rzeczy robi sie mechanicznie bez zastanawiania sie i bez myslenia o strachu.
Podjolem ten temat bo jakos kurde z zadnej strony nie pasuje mi ( jesli tak by sie stalo) lezenie na poboczu drogi bez zabezpieczonego miejsca wypadku twarza w blocie.
Wiem ciezki temat,emocje,strach itd