Córki studia mnie trzymają . Kasiu 1000zł miesięcznie czesne .................To jest powód ......A dla swojego dziecka jestem w stanie sie poświęcić
Córki studia mnie trzymają . Kasiu 1000zł miesięcznie czesne .................To jest powód ......A dla swojego dziecka jestem w stanie sie poświęcić
Basiu i wszystko pieknie tylko, ze taka desperacja opiekunek polaczona z chciwoscia agencji powoduje w niektorych Niemcach swiete wrecz przeswiadczenie, ze wszystko jest OK, a te ciagle jeczenie o pieniadze na jedzenie to zwykle fanaberie rozwydrzonej opiekunki... Lena, nie wiem ile tam jestes, ale tak jak dziewczyny pisaly, dawno nie powinno Cie tam juz byc. Sa inne miejsca, inne agencje...
Sorry Lena,ale to w Twoim interesie leży walka o swoją egzystencję na steli.
Nie zrozum mnie źle,bo nie jestem Twoim wrogiem,-ale jak mogłaś na to pozwolić???
Kto da radę pszeżyć za 20 euro miesięcznie??!!!
Usunełam co napisałam.......Córka pewno nie wie ,ze się poswięcasz głodując.......Nic juz więcej nie napisze bo mnie szlag trafia z posta na post.
Kasiu ja dostaje od niego pieniądze ,nie doczytałaś poprzedniego postu .Przynosi ale nieregularnie i nam to nie wystarcza .Z tych 50 euro 3/4 kwoty idzie na babcie .Kupuje z tego papier toaletowy ,podpaski i itp. Córka faktycznie nie wie są to jej wymarzone studia .Bardzo dobrze się uczy .Mam jeszcze jedna córkę też studiuje ale za jej studia nie płace ...........Jeśli chodzi o pieniądze które zarabiam jestem zadowolona ale musze oszczędzać bo prócz opłat za studia mam jeszcze dom na utrzymaniu ........
Doczytałam.I nie chce juz pisac nt temat.....
Dokładam ze swoich pieniedzy do swojego utrzymania ..........Wiesz nie przyjechałam tu wydac pieniądze a zarobić .........Więc nie moge szalec .......