27 marca 2015 23:26 / 2 osobom podoba się ten post
lena46Kasiu ja walczę .On jest wściekły na mnie bo ciągle informuje firmą .Od mojej koordynatorki nie odbiera telefonu ,więc pisze emaile .Babci mi szkoda bo całą kasę zgarniają a biedna nieświadoma jest bezradna .Moja babcia ma 4700 euro emerytury ............
nie no,jasna dupa,nie wytrzymam i Ci chyba nakopie wirtualnie!!!!!!!Wex sie kobito pakuj i spadaj .Babci szkoda-im Ciebie nie szkoda i babci tez nie,co z tego ze ma taka emeryture ,ona juz nia nie dysponuje a to sie odbija na Tobie.Rodzinka babcie głodzi ,zeby wreszcie zeszła z tego swiata i gitary nie zawracała a Ty niejako przy okazji dobrowolnie cierpisz.A jak nie znajda niko to co?Zostaniesz bo Ci babci szkoda???????Ide spać bo sie wq...................m.Wrrrrrr
Zapomniałam-a taka agencje co pozwala pracownika tak traktowac to tez bym kopneła i omija i jeszcze opisała gdzie sie da ........Nic nie robią,mimo ze tak Ci mówia ,nie sprawdzisz tego.Cicho siedza bo kasa płynie a opiekunka niech sobie sama radzi.Jka ktoś znajdzie te tabele z kwotami i wkli to mu pokaz i agencji też-ci to wiedza tylko głupa palą.....No,dziewczyno aleś mi na noc cisnienie podniosła!!!!!!A gdybys tak nie miałaani grosza własnej kasy?