Tak,wiem :-) To moja wada wynikajaca z niedouctwa ;) Ale nie dziw sie,ja tylko podstawowke mam skonczona;))
Tak,wiem :-) To moja wada wynikajaca z niedouctwa ;) Ale nie dziw sie,ja tylko podstawowke mam skonczona;))
To tak, jak ja! Do tego niedowartościowanie i kompleksy z powodu bycia marną opiekunką :D.
Pozdrawiam :).
O! prawie wszystko wymienilas. Dodam jeszcze inne problemy,wynikajace z egocentryzmu,narcyzmu oraz skrajnego egoizmu :-)
Pozdrawiam rowniez. I Ciebie i Krakow ;)))
Fioletowa, dziś wieczorem rządzi Kazimierz :D! Pozdrowię go od Ciebie :D!
Krótko : gdzie i o której ? :-) Pytam jak najbardziej poważnie , urlopik wiec jestem w domciu :) , może by tak się spotkać ?
Krótko : gdzie i o której ? :-) Pytam jak najbardziej poważnie , urlopik wiec jestem w domciu :) , może by tak się spotkać ?
Wielką literą piszemy tylko zaimki osobowe i dzierżawcze w drugiej osobie liczby pojedyncze i mnogiej. Całą resztę piszemy małą literą. Amen :)!
Aniu, bardzo, bardzo chętnie, ale teraz jestem w De :(.. 29 września jadę na weekend, więc jeśli jeszcze będziesz w Krakowie, to 1 października możemy się spotkać :).
Dziś mnie olśniło!
Mamy na naszym opiekunkowym forum kolejny talent, który chcę wyróżnić.
Salazar wierzę, że nie masz nic przeciwko, bym przeniosła Twój temat do działu "Wzajemna Pomoc".
Potrzeba nam wsparcia i monitoringu z j. polskiego, tym bardziej, że praca stresująca i większość osób pisze posty w pośpiechu.
Bardzo doceniamy Twoją pomoc i kolejny raz świadczy to przepięknie o tym forum, że są osoby, które dbają o wizerunek nas wszystkich.
Dziękuję!
Dobrze jest mieć kogoś obok siebie (tu na forum), kto ma zamiłowanie do języka polskiego.
Nie chodzi o Miodka... tylko o wspieranie się wzajemnie.
Jestem pewna, że każdy tu sobie pomaga z dobrą intencją :)
Salazar - Twoje porady są bezcenne, mam nadzieję, że ten temat przetrwa wiele..
https://pl.wikipedia.org/wiki/Reptilianie