Ja tez zapłacę.....chociaż ostatnio jak miałam dwie walizki i torbę taką niedużą to wrzucił to kierowca do bagażnika i nic nie powiedział, ze mam płacić....:-)
Ja tez zapłacę.....chociaż ostatnio jak miałam dwie walizki i torbę taką niedużą to wrzucił to kierowca do bagażnika i nic nie powiedział, ze mam płacić....:-)
15 września.....A Ty też Meryjko ?
No wlasnie trza umieć się sprzedać:-)
Nic nie mówiłam, nawet rzęsami nie zdążyłam zatrzepotac jak złapał te walizki i torbę i sruuu......do bagażnika ale zęby szczerzylam w uśmiechu cały czas.......:-)
Nie zalapiecie się ja póżniej wyjeżdżam :-(
Musisz mieć zarąbisty uśmiech:-):lol2:
Szkoda.....byśmy pomogły opróznić te flaszki żebyś nadbagazu nie placila.......:lol3:
Raz podczas jazdy byłam świadkiem jak pijany facet (właściwie zalany w trupa)podczas jazdy mimo wielu ostrzeżeń bez ustanku kładl się na siedzenie przed sobą i zakładal ręce na toż siedzenie.Miał pecha bo siedziala tam kobieta słusznej postury i stale ją obejmowały te jego ręce .Co ona go nawyzywała!! ja wiem to nic śmiesznego dla niej ale ona tak krzyczała że ją" maca ""obłapuje "za piersi chwyta ,że wszyscy ludzie w autobusie kwiczeli ze śmiechu,ponieważ ten osobnik byl niemal bez kontaktu (spać mu się chciało)ale na końcu niestety nie dojechał do celu -byl wysadzony chyba zaraz na początku niemiec choć jechal dalej docelowo .Przeginał tym że mimo zakazu pił nadal co się ocknął.Nie mniej tych wyzwisk biednej "obmacanej "kobiety nie zapomnę .
To seksownie było :uśmiech ona:Moja jedna podróż Sindbadem była upojna - jeden pasażer wylał na siebie i siedzenie Jack'a Daniels'a, a dwóch innych upajało się bez wylewki. Smród był taki, że szkoda pisać....Ten od Daniels'a wysiadł. Kierowcy bardzo nalegali Policja niemiecka nawet była.
Nie zalapiecie się ja póżniej wyjeżdżam :-(
Byłam w Aldim i kupiłam Persil duo-caps w dużym opakowaniu....zapomnialam kupic jakiś alkohol żeby z Ellą się znieczulic z lekka w Sinbadzie....no co ? W drodze do domu można sobie golnąć kapeczkę....:-) Ale nadrobię ten błąd w przyszłym tygodniu....:lol3:
s kąd jedziecie?
Ja z Westfalii, z Unny a Ella nie wiem.....W każdym razie w Swiecku będziemy się szukać bo do Warszawy jedziemy razem.
Ja na Olsztyn, ale w sinbadzie jest internet to podamy sobie nr autokarów i na granicy będę Was szukała.Będę chodziła z Kartką Michasia ok?
Dobrze Michasiu....:-)