Nawet jeśli nie,to wciąż jest babcią, dla wspólnych z byłą dzieci.Poza tym często bywa tak,że mimo iż współmałżonek jest be to teściowa nawet jak już jest byłą teściową viągle jest spoko:)Ja tak właśnie miałam:)
Nawet jeśli nie,to wciąż jest babcią, dla wspólnych z byłą dzieci.Poza tym często bywa tak,że mimo iż współmałżonek jest be to teściowa nawet jak już jest byłą teściową viągle jest spoko:)Ja tak właśnie miałam:)
Jaki wygląd: piękny, mlody i bogaty... zaraz zaraz ale to o mój wygląd chodzi?...no to trochę inny: ujdzie w tłoku po zmroku...
175 wzrostu , waga 85 kg , wlosy pokryte srebrem , was czarny))
Nie wszystko trafione...:-)
Darko nie miał dzieci z córką tej teściowej, tylko był przyczyną rozpadu małżeństwa z jego winy. Dzieci ma z tą drugą żoną i ma dwie teściowe.Bardzo budujący przykład miłosierdzia i miłości.
A nie.Aż tak daleko moja wiedza i pamięć nie sięga:)
Nikt o tym nie musi wiedzieć, koleżanki i koledzy stąd nie będą nic mówic ;) :**
Darko nie miał dzieci z córką tej teściowej, tylko był przyczyną rozpadu małżeństwa z jego winy. Dzieci ma z tą drugą żoną i ma dwie teściowe.Bardzo budujący przykład miłosierdzia i miłości.
"Moda na sukces", sezon Dudko24.
Hahahaha dobra, ja też milczę :D
To nie miłosierdzie :D Ja też jej pomagam. Kiedy mam wolne to zawsze zrobię zakupy, coś naprawię, przewiozę.
Mój wygląd na codzień wygląda na wygodny.