A mnie jakoś nie podobają sie rady typu "olewaj","śmiej się jej w twarz"
Szacunek pdp zawsze się należy
Co oczywiście nie oznacza że opiekunka na wszystko ma sie godzić i płakać po kątach
A mnie jakoś nie podobają sie rady typu "olewaj","śmiej się jej w twarz"
Szacunek pdp zawsze się należy
Co oczywiście nie oznacza że opiekunka na wszystko ma sie godzić i płakać po kątach
wlasnie ,Szacunek do Pdp. Zeby to zrozumiec,trzeba byc z powolania opiekunem, a nie traktowac Starszych ,schorowanych ludzi ja jak przedmioty, co czesto widac w wypowiedziach opiekunek,np Geldy. Co to jest? Osobie,ktora traktuje pdp jak geldy ,wszedzie bedzie zle!!!!
wlasnie ,Szacunek do Pdp. Zeby to zrozumiec,trzeba byc z powolania opiekunem, a nie traktowac Starszych ,schorowanych ludzi ja jak przedmioty, co czesto widac w wypowiedziach opiekunek,np Geldy. Co to jest? Osobie,ktora traktuje pdp jak geldy ,wszedzie bedzie zle!!!!
Nie wiem , czy dam radę napisać , ale spróbuję : Wszyscy macie rację ! ale proszę , nie oceniajcie za surowo tych , którzy z jakiegoś powodu palną " nie takie słówko ".....Kochani , jestem bardzo cierpliwa , mam ogromny szacunek dla starszych , chorych ludzi , serce otwarte dla każdego jest takich rozmiarów , że niedługo nie zmieści mi się w " klatce z piersiami " , ale rozumiem tych , których nerwy poniosą , napiszą słowo , czy dwa nie wszystkim pasujące i co ? zaraz po uszach obrywają ! Nie wierzę , że piszą tak , bo nie mają za grosz szacunku dla ludzi , wierzę , że piszą , żeby ulać sobie trochę żółci ....Mnie też nie wszystko się podoba , ale wiem , że nerwy czasem puszczają i chyba lepiej wyżyć się tutaj , na forum niż przy PDP-nych ....Módlcie się za mnie , żebym wytrzymała jeszcze te 15 dni do końca - potrzebna mi forsa, geldy , mamona , kasa ......robię kreseczki : podczas pisania tego posta biegałam do Pusi 12 razy , nawet nie wiecie , nie wyobrażacie sobie jakie wiązanki pod nosem puszczam ! ....do Pusieńki , zakały jednej , podchodzę spokojnie - nigdy nie usłyszała mojego podniesionego głosu .....+ 5 kreseczek , ale laska będę !!!!!!! :-))))
Nic nowego, ...jak zwykle chcemy byc swietszymi od papieza.
Jak chcemy?? chciec można wiele,, ale licza sie czyny i dobre serca. Albo je, ktos ma. Albo nie ma.
I napewno, nikt nie chce tu byc Swietym, świetszym od Papierza. Złe okreslenie.