Margolcia, ja bym nie mogla na czarno , bez ubezpieczenia!! Tak to mam AOK wszystko pieknie latwo . A najgorszy chyba jest DYSKOMFRORT psychiczny .... . Ale moze i tak jest w DE ze "przymykaja oczy " na opiekunki pracujace na czarno bo jest za malo opiekunek dla seniorow ... . No nie wiem.
Zeby bylo na temat : Pozdrawiam wszystkie oszukane Opiekunki :*
Hey Leute !!! Opowiem Wam co sie dzis dowiedzialam :
Jedna znajoma znalazla stelle u jakies Hrabiny ! Hehe , baba szurnieta. Znajoma umyla czajnik ktory po prostu byl osadzony kalkiem , wapniem , wielmozna Hrabina na nia sie taaak wydarla, "czemu umyla tej czajnik?? Skoro nikt jej nie kazal umyc tego czajnika ???" co to za samowolka ??? O__o Znajoma gotuje obiady, ale nie moze sama ich doprawiac, dopiero jak przychodzi na obiadek corka Hrabiny to ta doprawia O___o Codziennie sie jada inne pieczywo.Jest rozpiska na kazdy dzien : Jakie pieczywo w Poniedzialek, jakie we wtorek sie je itd. Znajoma kupila raz przez pomylke chlebek nie zgodnie z rozpiska i byla o to taka awatura ze znajoma zadzwonila juz do Agentury i ze odchodzi. Juz spakowana , za tydzien zjezdza.