Bardzo prosze jest to bardzo proste i szybkie danie no i....palce lizac gotowe ciast francuskie ukladasz w okraglej formie do pieczenia(na tym papierze,w ktore jest zawiniete)na dnie ukladasz kilka plastrow wedzonego lososia na to ugotowany szpinak,najlepiej lisciascy,DOBRZE ODSACZONY,delikatnie przyprawiony smietana i sola,ale naprawde odrobine bo sam losos i ser fetta jest slony! wlasnie na to troche pokruszonego sera fetta i do tego poszatkowana czerwona cebula.Zakrywsz to ciastem(te zwisajace boki ciasta) i do piekarnika ok.180 stopni(zobacz na opakowaniu w ilu stopniach zalecaja dane ciasto piec) pieke ok.30 minut a jak trzeba to wiecej,sprawdzaj co jakis czas czy ciasto upieczone.Bo wiesz tu spotyka sie rozne piekarniki,pieka lepiej lub gorzej.Do tego robie zawsze salate,lodowa,z pomidorami(bez wodnistych srodkow),papryka,kukurydza,ogorek swiezy,posypane koperkiem i polane troche olejem,nie musi byc z oliwek.Doprawic do smaku ale nie za duzo soli.SMACZNEGO Ps. polecam z ciasta francuskiego paszteciki,krokieciki i ciasteczka z owocami lub marmolada.....