Za siebie tylko mówię :-)
Za siebie tylko mówię :-)
A pozwoleństwo na reprezentowanie całego,szanownego "Ciała" Opiekunkowego u Obywatelki K. jest?
Nie ma, kolegium się nie zebrało i nie wybrało, no to wiadomo, że Obywatelka K.za siebie tylko mówić może.
A na przyszłość, pouczenie, o oczywistej oczywistości, pisać nie ma potrzeby.
Tylko "bajty"sie marnują, No ale jak darmowe, niemnieckie internety mają, to wykorzystują, oj wykorzystują i popierdółki wypisują, oj wypisują, tak jak Obywatelka G.w tej chwili na przykład :-)
Hahaha,właśnie się odezwała, Ta co ma buźkę wyparzoną :gwizdanie:
Wiesz jaka ze mnie spokojna dusza?:-)
Jeszcze do powyższego, żeby mnie Konwalia nie myślała i nie zarzucała,że może ja w stanie jakimś na coś wskazującym, nie nie, pijaństwa żadnego na wychodnym nie było.
Tylko elegancko,jak się należy, z koleżanką w kawiarni eleganckiej, kawa i ciastko skonsumowane.
:-):-):-wybaczcie,ale jakaś głupawka mnie naszła, pośmiać się człowiekowi chce, a jak takie pierdóły piszę, to mam lepsze mnienanie o sobie-no nie, jeszcze tak źle ze mną nie jest, nie gadam przecież sama do siebie i sama ze swoich głupot się nie śmieję, tylko z Wami.
A jak ktoś nie chce, to przecież czytać nie musi ,obowiązku nie ma :-)
No się właśnie zaraz poprawiłam że za siebie pisze :-)
A Luke to nam znikł nagle pewnie poszedł do kuchni zupę z gara pochliptać:-)
Może już w tych niemieckich lepiej niech będą :-)
Jak nazwa topiku wskazuje- zamieszczamy tu przepisy z kuchni niemieckiej...Ostatecznie mogą być kuchnie innych narodowości , ale obowiązkowo podajemy do dań- Kartoffelsalat...
Jak nazwa topiku wskazuje- zamieszczamy tu przepisy z kuchni niemieckiej...Ostatecznie mogą być kuchnie innych narodowości , ale obowiązkowo podajemy do dań- Kartoffelsalat...