Marudzę dzisiaj bo mam doła przez tę głupią robotę ;-///// ale wiadomo, wkrótce mi przejdzie. Muszę tylko pomarudzić sobie.
Marudzę dzisiaj bo mam doła przez tę głupią robotę ;-///// ale wiadomo, wkrótce mi przejdzie. Muszę tylko pomarudzić sobie.
A tam ! Ty już o miłości do bliznich !..... Przyjaciółka kocha Twoją Dame aż za bardzo , czasu widocznie nie miała a bała sie , że ta ją do sprawdzania odkurzacza pogoni i nie będzie miała serca , żeby jej odmówić !-:))))))))))))
Powiem Ci Mycha,że jak w D nie spotkalam się z wredota Pflege, tak ten szwajcarski Spitex jakiś fałszywy taki-niby tiu tiu tiu a z tyłu dupę ci za plecami obrabiają i twoimi rękami wszystko by chcieli.....Nie przepadam za nimi:(
A bylyscie w Zurichu w koncu ? Poszukam u Ciebie w profilu maila, wysle Ci moj numer komorki tutejszej, jak bedzie jakas okazja, moze sie "naocznie" spotkamy?
Uzup. - nie masz maila, jesli chcesz - napisz do mnie.
Wyślij, wyślij.
Ja byłam w Zurichu ale jakieś dwa tygodnie temu. Przeleciałam od dworca do jeziora i powrót lewą stroną. Troche sobie poogladałam, butki zakupiłam i tyle.
Mycha, jak nie napiszesz do mnie maila, to Ci nie wysle, bo Ty nie masz maila w profilu, ja mam.