no to jak jest internet nie bedziesz sama napewno......
no to jak jest internet nie bedziesz sama napewno......
Każde dobre słowo jest na miarę złota, tym bardziej, że to mój debiut w roli opiekunki.
Każde dobre słowo jest na miarę złota, tym bardziej, że to mój debiut w roli opiekunki.
A mój wyjazd już za chwilę. Jutro spędzę ostatni dzień w Pl. Chyba od jutra bliżej zaprzyjaźnię się z kibelkiem:), bo stres jest ogromny.
A mój wyjazd już za chwilę. Jutro spędzę ostatni dzień w Pl. Chyba od jutra bliżej zaprzyjaźnię się z kibelkiem:), bo stres jest ogromny.
Agrafka, mimo wszystko spróbuj się spiąć i powtarzaj sobie, że będzie wszystko dobrze, bo dlaczego ma być żle? Mój pierwszy wyjazd był niełatwy z powodu trudnego charakteru mojej babci, ale rodzina była cudowna, a babcia po czasie oswojona. Nie zakładaj z góry czarnego scenariusza. Trzymam za Ciebie kciuki. Odezwij się po przyjezdzie i napisz co zastałaś?
Ja obawiam się tylko transferu pdp, jak z tym sobie poradzę to już będzie z górki. W ogóle to mam taką głupią obawę, że coś pójdzie nie tak i wrócę po kilku dniach. Staram się myśleć pozytywnie, ale stres tak czy siak jest.