Oj,Renata nie strasz mnie takie wykwintne obiady w DE az strach, bo ja noga w gotowaniu.A jaki to kurczak?tylko nie pisz,że z piórami:))))
Oj,Renata nie strasz mnie takie wykwintne obiady w DE az strach, bo ja noga w gotowaniu.A jaki to kurczak?tylko nie pisz,że z piórami:))))
Fajnie tu mam bo nie gotuję:)Myślałam jak to będzie bo to pierwsze takie miejsce-więc się okazało ,że tylko za pomocnika robie :)Dziś całe moje gotowanie ograniczyło się do obrania ziemniaków:)Gotuje córka PDP i zakupy tez ona:)Menu dzisiejsze-gulasz wieprzowy z pieczarkami i brokuły z migdałami-smaczne:)Zrobię tak w domu:)
Dla mnie kotelety w ilosci 12 ;) 1 oberyza w plasterkach,solic,popieprzyc obtoczyc w mącę,jajku i bulcę tartej i usmazyc na 6 łyzkach oliwy z oliwek lub tp;)))
Dla Babci mini Schnitzel i 5 Rosenkohl z wody ,ledwo zjadła;( Kiedys jadła wiecej
Na Frühstück miala 1 kromeczke z mortadela,4 pomidorki kotajlowe, 1banan z 50g jogurtu z pol lyzeczki marmolade
To troche za mało chyba?
W kwestii formalnej: jakby co, to włoskie przepisy są tu:
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1638
w większości dodane przez niezastąpioną Anię37 ;(.
Brokuly z migdalami?
Ciekawe polaczenie. A dokladniej, to jak zrobic, podasz Kasiu?
niemiała baba roboty wymysiła sobie krokiety:) jestem dumna Z SIEBIE ja na obiad krokieciki pyszne wyszły
Z czym te twoje pyszne krokieciki?
kacha25-jak już jesteś w "szale" roboty,to "haratnij" trochę ich więcej!Chętnie się do nich dobiorę!A ja wstawiłam do gotowania rosół/na minimum 10 h/,bo wieczorem synuś przyjeżdża z uczelni.Poniedziałek wolny-to "se"bidulek podje-hi,hi,hi!No i z mięsa rosołowego po dodaniu kapusty kiszonej i grzybów-też zrobię coś pysznego.Paszteciki!!!no dobra-koniec przechwałek.Pozdrawiam wszystkie gotujące dziewczyny.