Witam ponownie :))
A ja jutro mam gościa jak wcześniej pisałam :)) więc zamierzam zrobić pierogów i ciasto jabłkowe :)) Kapucha się gotuje a ciasto zaraz zarobię :)) Aco mi tam !!! :))
A ja jutro mam gościa jak wcześniej pisałam :)) więc zamierzam zrobić pierogów i ciasto jabłkowe :)) Kapucha się gotuje a ciasto zaraz zarobię :)) Aco mi tam !!! :))
Ciasto już się upiekło, sałatka pokrojona a pierożki zostawiam na wieczór jak babcię polożę do łużeczka :))
ania52 jak byś była w Bremen to nawet bym przywiozła :))
Ciotka, na pewno masz tylko jednego gościa? Musi być jakiś wyjątkowy z niego GOŚĆ jak takie manewry w kuchni dla niego robisz. Aż się boję myśleć, co poczniesz jak przyjdzie ci ugościć aż dwóch gości?
Poszły konie po betonie :))
dzieki kochana...szkoda ze w Bremen nie jestem bo i na ciasto bym sie zalapala i kawke razem bysmy wypily...zaciekawilas mnie,nietuzinkowa jestes i chyba artystyczna dusze masz<ten szkic kota no no...piekny..
cHciałam wżucić fotki ale coś mi się buntuje internet ://