Byłby na pewno lepszy od tego, który teraz ma jak na mnie patrzy . Pisałam już o tym....jak na gó..no.
Byłby na pewno lepszy od tego, który teraz ma jak na mnie patrzy . Pisałam już o tym....jak na gó..no.
Bedziemy sie razem rozgrzewac-to ty do mnie czy ja do ciebie podskocze-ja wezme herbatke z rumem,zaraz posadza nas o,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha,ha,ha,
Renatko,dziękuję za jedenastotysięczne polubienie :))
Alinka ,,a ty nie możesz tez patrzeć na nia jak na g...o, ??? ja bym tez tak na nią patrzyla....pamiętaj,że te złośliwe i czepiajace się wszystkiego to bardzo nieszczęśliwi .sfrustrowani ludzie....
Renatko,dziękuję za jedenastotysięczne polubienie :))
Ja tez chcę herbatke z rumem!!!!!
Ja mam jeszcze katar.
Dziś była u babci lekarka. Pomyślałam - wykorzystam ją, niech mi cos na to przepisze. Wyszczerzyla zeby w uśmiechu...."nie ma gorączki? To ok. Katar musi zejść" . i tyle ja widzieli......
Nie wiem Moja Droga czy zauważyłaś ale to 11002 jest moje, żeby nie było.
ale ty słodziak jesteś ha ha
no to Basienko dawaj szybciutko do Alinki ,ja rum i herbatke,Alinka mleczko z czoskiem,oj bedzie sie dzialo;-;-;-;-
Jak dobrze że wracam do mojej demencji.Na wyposażeniu jest 2 synów.zjawiają się raz na dwa miesiące.
Raz w tygodniu zjawia się mojej PDP kuzynka na kawkę i sprawy organizacyjne bardzo fajna babka. Cisza z rodziną.Pieniądze na życie wypłacam
w bankomacie .
To i ja po drodze zahacze o jakiś sklep i chociaż korniszony lub śledzia przyniose......
Oj,ale bym zjadła teraz chleb ze smalcem i ogorkiem malosolnym zakasiła......
Alinka ,,a ty nie możesz tez patrzeć na nia jak na g...o, ??? ja bym tez tak na nią patrzyla....pamiętaj,że te złośliwe i czepiajace się wszystkiego to bardzo nieszczęśliwi .sfrustrowani ludzie....
Na pewno masz rację ale w momencie gdy to się dzieję to tylko myślę o tym aby nie dać się sprowokować, zachować spokój i zimną krew. To ją chyba jeszcze bardziej irytuje, że ja się nie denerwuję, nie płaczę, nie jest mi przykro itd. Nie widać po mnie żadnych emocji (tak przynajmniej mi się wydaje).
Nie bądż zazdrosny :))