We cztery, bo nasza Alinka z numerkami też się do klubu kaszlących i smarkających zapisała.
We cztery, bo nasza Alinka z numerkami też się do klubu kaszlących i smarkających zapisała.
prosze ci !!! chyba jak sie konczy 80 to sa %
Amelko! Czyżbyś sądziła, że gości może na tej imprezie być więcej i to w dodatku niezaproszonych.?
Oj tylko ja nie mam nic na wpisowe , bo u mojej PDP żadnych wysokoprocentowych napoi nie ma . Ja też nic nie zakupiwszy . Mam tylko Amoll , który mi teściowa wpakowała .bbbuuuu
Oj tylko ja nie mam nic na wpisowe , bo u mojej PDP żadnych wysokoprocentowych napoi nie ma . Ja też nic nie zakupiwszy . Mam tylko Amoll , który mi teściowa wpakowała .bbbuuuu
Lepiej tego nie sprawdzaj .-))
Powyżej 80% to są dla tych co już stracili poczucie smaku i nic nie czują.
Orimku! Renatka obiecała herbatkę z rumem to procenty są.
mleczko szkodzi,no moze z czosnkiem jakoś ujdzie:):)
Mi minęły dwa lata 01.11.Jestem na czwartej stelli. Nie mam tutaj ciężko fizycznie, a biorąc pod uwagę, że mojej pdp nie było przez 6 tygodni i zajmowałam się jedynie kotem to nie powinnam narzekać. Moja pdp jest niemiła, a o jej córece wolę nie wspominać, po prostu traedia. Córka i pdp chyba jeszcze nie wiedzą, że zmiany nie będzie 01.12 tylko 08.12. Oj będzie się działo! Już przecież uzgodniły jakie będą stawiać kryteria kandydatkom, jaki zrobią casting na pracę u nich a tu zonk, zostaje ta co jest jeszcze tydzień i dupa blada, nie ma rozrywki, nie ma oczym rozmawiać i kogo obgadywać.Jak one to przeżyją? Jutro pewnie córunia zadzwoni do mamusi śmiertelnie oburzona, że jak to wogóle jest możliwe, itd, itp. Sama się cieszę na rozrywkę jaką mi jutro lub pojutrze dostarczą obgadując wszystkich dookoła.
Zauważyłam, że wszystkie starsze osoby (może nie tylko) w Niemczech z namiętnością obgadują każdego. To jest chyba rzeczywiście ich ulubiona rozrywka :):):)
Zauważyłam, że wszystkie starsze osoby (może nie tylko) w Niemczech z namiętnością obgadują każdego. To jest chyba rzeczywiście ich ulubiona rozrywka :):):)
Tu gdzie jestem lubieją jeszcze przedrzeżniać,ale....w Polsce też nie jedna poczciwa starsza pani potrafi na sąsiadce suchej nitki nie zostawić,więc chyba kwestia charakteru jak pisze Alinka.
Macie rację, ale najbardziej mi to się w DE rzuca w oczy tzn. w uszy. Ja okrutnie nie lubię obgadywania i plotek.