Na wyjeździe #16

26 listopada 2014 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Córka i pdp chyba jeszcze nie wiedzą...hi,hi,hi. Moja agencja, a przede wszystkim kontrahent ręce z radości zacierają, że znalazła się taka, która ponad dwa miesiące da radę tutaj i chyba postawią je przed faktem dokonanym, tj. dowiedzą się tak późno jak to tylko będzie możliwe, wcale bym się nie zdziwiła gdyby to był piątek po południu.

No to PDP i jej córcia będą miały prezent Mikołajkowy w postaci naszej Alinki .
Napewno będą bardzo zadowolone .
26 listopada 2014 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Witam was moi mili z wieczorka,zakatarzona cala jestem,gnatki bola,ale temperaturki nie mam,-moj Josej widzac moj stan wibil mi z glowy popoludniowy spacer na cmentarz-kazal lezec w lozku,na noc zaaplikuje sobie zestaw witaminowo-ratunkowy plus zalecana Georgina hebatke z rumem-moze jakos powoli przejdzie wstretne chorobsko;-;-

No to witaj Reniu w klubie ! Ja chyba od babci się zaraziłam. Od powrotu ze szpitala była taka niewyraźna, a teraz się okazało, że ma zapalenie oskrzeli. Ja bez Ibupromu Zatoki, Rutinoscorbinu i Neo-Angin z kraju się nie ruszam nawet gdyby było +40C i w planach miałabym leżenie od rana do wieczora na plaży. Dzisiaj jeszcze kupiłam  miód i na noc zrobię sobie ekstra mieszankę mleko+czosnek+miód. Musi pomóc skoro mam tu jeszcze jedenaście dni wytrzymać.
26 listopada 2014 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

No to witaj Reniu w klubie ! Ja chyba od babci się zaraziłam. Od powrotu ze szpitala była taka niewyraźna, a teraz się okazało, że ma zapalenie oskrzeli. Ja bez Ibupromu Zatoki, Rutinoscorbinu i Neo-Angin z kraju się nie ruszam nawet gdyby było +40C i w planach miałabym leżenie od rana do wieczora na plaży. Dzisiaj jeszcze kupiłam  miód i na noc zrobię sobie ekstra mieszankę mleko+czosnek+miód. Musi pomóc skoro mam tu jeszcze jedenaście dni wytrzymać.

Bedziemy sie razem rozgrzewac-to ty do mnie czy ja do ciebie  podskocze-ja wezme herbatke z rumem,zaraz posadza nas o,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha,ha,ha,
26 listopada 2014 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

No to PDP i jej córcia będą miały prezent Mikołajkowy w postaci naszej Alinki .
Napewno będą bardzo zadowolone .

Na pewno i to baaaardzo. Chciałabym zobaczyć minę córki gdy usłyszy tę wiadomość, a może wyślą list z informacją ( wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak zrobili). Widok zapewne bezcenny.
26 listopada 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

To ja dołączę do klubu zasmarkanych , cholerka jasna przyjechałam tu chora , bo z antybiotykiem i trochę mi przeszło .
Teraz znów smarkam i kaszlę . Nigdy nie chorowałam , a od czasu jak u mojego PDP dziadka nabawiałam się zapalenia płuc , które przechodziłam jestem chora co rusz . Miałam zrobić prześwietlenie , bo jak powietrze jest zimne to mnie dusi , ale nie zdążyłam zrobić .
26 listopada 2014 18:49 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Na pewno i to baaaardzo. Chciałabym zobaczyć minę córki gdy usłyszy tę wiadomość, a może wyślą list z informacją ( wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak zrobili). Widok zapewne bezcenny.

Alinka może wyraz twarzy córki po otrzymaniu tej wiadomości zostanie jej na stałe to zobaczysz haha .
26 listopada 2014 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Bedziemy sie razem rozgrzewac-to ty do mnie czy ja do ciebie  podskocze-ja wezme herbatke z rumem,zaraz posadza nas o,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha,ha,ha,

...o to, że jedzie od nas czosnkiem, bo ja Ciebie w rewanżu zapraszam na mleczko z miodem i czosnkiem. Zaraz, zaraz....a nie było to jakoś tak, że gdy mąż nie chciał aby żona wyczuła od niego w dniu wypłaty alkohol to zakąszał czosnkiem? Coś mi się takiego kołacze po głowie.
26 listopada 2014 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Alinka może wyraz twarzy córki po otrzymaniu tej wiadomości zostanie jej na stałe to zobaczysz haha .

Byłby na pewno lepszy od tego, który teraz ma jak na mnie patrzy . Pisałam już o tym....jak na gó..no.
26 listopada 2014 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Ale Ty tego nie ochorujesz?czy juz calkime olewatorek wlaczony-na maksa-tak to w sumie nie byloby zle gdyby nie taa jedza corka;-;-;-;-

Renatko,dziękuję za jedenastotysięczne polubienie :))
26 listopada 2014 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

To ja dołączę do klubu zasmarkanych , cholerka jasna przyjechałam tu chora , bo z antybiotykiem i trochę mi przeszło .
Teraz znów smarkam i kaszlę . Nigdy nie chorowałam , a od czasu jak u mojego PDP dziadka nabawiałam się zapalenia płuc , które przechodziłam jestem chora co rusz . Miałam zrobić prześwietlenie , bo jak powietrze jest zimne to mnie dusi , ale nie zdążyłam zrobić .

Alnko! Dołączaj śmiało, Renia ma herbatkę z prądem + zestaw witaminowy, ja mam mleczko z midem i czosnkiem + podręczną apteczkę przeciwgrypową, razem się wykurujemy, a co się naśmiejemy przy okazji to nasze.
26 listopada 2014 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Ja sie profilaktycznie od wczoraj szprycuje zestawem ratunkowym:1,5l wody mineralnej i do niej wrzucam po 4 -5 tabsów vitC,musujacej,dziś juz mądrzejsza od razu z butlą do zlewu poszłam:)-druga butlę już kończe i katar wczorajszy poszedł precz:)Dodatkowo Calcium Polfa po szklaneczce rano:)A miód codziennie jem na sniadanie.Normalnie,w domu to czosnek, ale na wyjeździe to nie za bardzo bo bym capiła straszliwie:)
26 listopada 2014 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja sie profilaktycznie od wczoraj szprycuje zestawem ratunkowym:1,5l wody mineralnej i do niej wrzucam po 4 -5 tabsów vitC,musujacej,dziś juz mądrzejsza od razu z butlą do zlewu poszłam:)-druga butlę już kończe i katar wczorajszy poszedł precz:)Dodatkowo Calcium Polfa po szklaneczce rano:)A miód codziennie jem na sniadanie.Normalnie,w domu to czosnek, ale na wyjeździe to nie za bardzo bo bym capiła straszliwie:)

Ty też. Uwielbiam czosnek tylko z racji zapachu jem wówczas gdy wiem, że nie będę nikomu w nos chuchać.
26 listopada 2014 19:02
Alina

Ty też. Uwielbiam czosnek tylko z racji zapachu jem wówczas gdy wiem, że nie będę nikomu w nos chuchać.

Alinka akurat u obecnej PDP i jej córuni powinnaś jeść dużżżoooo czosnku  . 
Jak byś jednej i drugiej tak chuchneła to ta złośc może by z nich uleciała .
26 listopada 2014 19:05 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Ale Ty tego nie ochorujesz?czy juz calkime olewatorek wlaczony-na maksa-tak to w sumie nie byloby zle gdyby nie taa jedza corka;-;-;-;-

Mój olewatorek pracuje wspaniale dopóki nie widzę córeczki, ona niestety wytrąca mnie z równowagi ale pracuję intensywnie nad tym by nie dać tego po sobie poznać. Tutaj mogłaby być wspaniała stella gsyby nie charaktery pań . Miejsce jest fajne, tak jak lubię na uboczu z pięknym krajobrazem, nawet sarny pokazują się w ogrodzie ale 20 min pieszo od centrum miasteczka z wszystkimi niezbędnymi do życia rozrywkowego opiekunki sklepami. Jest nawet polski sklep z prasą i naszymi smakołykami. Pracy niewiele, pani nieabsorbująca lubi sobie poczytać i pooglądać tv. Czego chcieć więcej ? Tylko ten wiecznie wykrzywiony w grymasie niezadowolenia wyraz twarzy. To jest jeszcze do przeżycia ale córeczka to oddzielny rozdział.
26 listopada 2014 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Renatko,dziękuję za jedenastotysięczne polubienie :))

Nie wiem Moja Droga czy zauważyłaś ale to 11002  jest moje, żeby nie było.