Na wyjeździe #16

26 listopada 2014 10:26 / 7 osobom podoba się ten post
Jupi!
Mam Wi-Fi!

Nawet to,ze rodzinka jest od 7.15...zezarli śniadanie,czekają na obiad....nawet to mnie dziś nie rusza!!!
26 listopada 2014 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Poskarżyjki mi zniknęły ;)więc tutaj pisze ostatnio Patka miała problem że babcia jej sie wywaliła moja wczoraj pod moją nieobecność bylam na zakupach wracam a babcia siedzi w korytarzu poszłam po syna opieprz dostała oczywiście moja wina bo ona chciała światło mi zaświecić wieczorem toaleta ok ale w nocy 2 razy mnie wołała bo nie była w stanie sama wstać rano pielęgniarka była pobrać krew mówię pokazuję stopę ona że trzeba do lekarza więc tel do synka i wizytę mamy na 11 30 mają rentgen więc od razu zobaczy co jest moim zdaniem pęknięta stopa bo za nic na niej nie ustoi namęczyłam się ją ubierając drugi synek stwierdził tydzień szpital więc może i mnie wolne czeka ale zobaczymy odezwę się jak wrócimy :)
26 listopada 2014 12:07
takaja

Poskarżyjki mi zniknęły ;)więc tutaj pisze ostatnio Patka miała problem że babcia jej sie wywaliła moja wczoraj pod moją nieobecność bylam na zakupach wracam a babcia siedzi w korytarzu poszłam po syna opieprz dostała oczywiście moja wina bo ona chciała światło mi zaświecić wieczorem toaleta ok ale w nocy 2 razy mnie wołała bo nie była w stanie sama wstać rano pielęgniarka była pobrać krew mówię pokazuję stopę ona że trzeba do lekarza więc tel do synka i wizytę mamy na 11 30 mają rentgen więc od razu zobaczy co jest moim zdaniem pęknięta stopa bo za nic na niej nie ustoi namęczyłam się ją ubierając drugi synek stwierdził tydzień szpital więc może i mnie wolne czeka ale zobaczymy odezwę się jak wrócimy :)

Biedna, same stresy z tymi upadkami. Ja tez sie ciagle boje o moja pdp. Tyle, ze ma juz zapowiedziane, ze w razie potrzeby ma dzwonic po mnie dzwonkiem i na razie jest ok.
Nie wiedzialam gdzie mam umiescic to pytanie, wiec pisze tutaj. Podopieczna napisala mi wczoraj na kartce: Sind Sie Böse mit mit! I teraz sie zastanawiam czy jej chodzi, czy ja jestem zla na nia, czy ona na mnie, czy ze mnie zle z nia. Pomoze mi ktos wlasciwie to zinterpretowac?
26 listopada 2014 12:11 / 1 osobie podoba się ten post
a może to jest "mit mir"? to by oznaczało czy jesteś na mnie zła?
albo czy jest Tobie ze mną źle?
ale raczej to pierwsze

26 listopada 2014 12:13 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Jupi!
Mam Wi-Fi!

Nawet to,ze rodzinka jest od 7.15...zezarli śniadanie,czekają na obiad....nawet to mnie dziś nie rusza!!!

yyyyyyyyyyyyy?????
na obiad czekają?
26 listopada 2014 12:14
Joasia

Ja od maja schudłam 18 kg :) :) stosując diete 1500 kal. i zwracając uwagę na to co jem :):):):)

Matko Bosko to ile ważyłaś wcześniej?
a jeszcze się odchudzasz?
26 listopada 2014 12:36
agamor

Matko Bosko to ile ważyłaś wcześniej?
a jeszcze się odchudzasz?

No ciekawe czy mi się uda chociaż troszkę pozbyć mój nadbagaz :) od dzisiaj po kolacji zaczynam ostro ćwiczyć bo to aż 45 min trwa :)
26 listopada 2014 12:38
patka

No ciekawe czy mi się uda chociaż troszkę pozbyć mój nadbagaz :) od dzisiaj po kolacji zaczynam ostro ćwiczyć bo to aż 45 min trwa :)

z Ewą Chodakowską?
Ja też może zacznę, mam karimatę!!!
26 listopada 2014 13:17
agamor

z Ewą Chodakowską?
Ja też może zacznę, mam karimatę!!!

No z nią wlasnie. Wieczorem zacznę to napisze jak bylo
26 listopada 2014 13:30
patka

No z nią wlasnie. Wieczorem zacznę to napisze jak bylo

czekam z niecierpliwościa 
na wylane siódme poty
26 listopada 2014 13:37
agrafka

Biedna, same stresy z tymi upadkami. Ja tez sie ciagle boje o moja pdp. Tyle, ze ma juz zapowiedziane, ze w razie potrzeby ma dzwonic po mnie dzwonkiem i na razie jest ok.
Nie wiedzialam gdzie mam umiescic to pytanie, wiec pisze tutaj. Podopieczna napisala mi wczoraj na kartce: Sind Sie Böse mit mit! I teraz sie zastanawiam czy jej chodzi, czy ja jestem zla na nia, czy ona na mnie, czy ze mnie zle z nia. Pomoze mi ktos wlasciwie to zinterpretowac?

Wrócilismy nic nie jest smarowac 2 razy dziennie Voltarenem :) to teraz się namęcze targając ją do wc ale juz ma zapowiedziane na noc pampersa zakładam :)
26 listopada 2014 13:38
czy jesteś na nią zła..to napisałam..
26 listopada 2014 13:57 / 10 osobom podoba się ten post
29 -ego mam rocznicę wyjazdów-czwartą:)Jak sobie ten 1 x wspomnę-o mamuniu!!!!Zestrachana,zielona,niemiecki gorzej niż ustawa przewiduje:):):):)Hi hi hi.Ale i trafiłam nieźle i radę sobie dałam i zleciało 4 latka jak z bicza strzelił:)Czasem to się zastanawiam czemu ja na ten pomysł nie wpadłam z 10-15 lat temu?????Gdybym wpadła to nie wydarzyłoby się mnóstwo niefajnych rzeczy ,ale i tych fajnych tez nie,więc widać tak miało być:)Tylko moja biedna babcia germanistka to się chyba przewraca w grobie jak słyszy moje szprechanie:):):)Ciągle jeszcze nie takie jak bym chciała:)Ale i tak jestem z siebie bardzo ,bardzo zadowolona:):):):)
26 listopada 2014 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

a może to jest "mit mir"? to by oznaczało czy jesteś na mnie zła?
albo czy jest Tobie ze mną źle?
ale raczej to pierwsze

Ja tez pomyslalam, ze to znaczy, czy jestem na nia zla, ale wolalam sie upewnic. Bo jakas grzeczniejsza sie zrobila pdp i chce wiecej czasu ze mna spedzac.
26 listopada 2014 14:52 / 4 osobom podoba się ten post
agrafka

Ja tez pomyslalam, ze to znaczy, czy jestem na nia zla, ale wolalam sie upewnic. Bo jakas grzeczniejsza sie zrobila pdp i chce wiecej czasu ze mna spedzac.

Skoro martwi się Twoja pdp,że mogłaś się na nią obrazić/być wściekła,to znaczy ,że przekonała sie do Ciebie i teraz już powinno być lepiej. To chora osoba,niecierpliwa,a Ty okazałaś jej dużo serca i ona to zauwazyla. Cieszę się,że tak dobrze sobie poradziłaś,teraz to juz z górki:)