Kasiu ja Ciebie podziwiam
Wszystko wiesz.,,chodzi o ten link, ciach, mach i już link gotowy
no, no,,super
Pisałam na poskarżyjkach, że jest mi źle bez okularów, które umarły śmiercią naturalną. Dzisiaj nie wytrzymałam i pojechaam do Filmana, aby poinformować się w tutejszych cenach. Skończyło się tym, że zbadali mnie, wybrałam okulary i zamówiłam. Będą mnie kosztowały 300 euro i do domu pojadę już z nowymi okularami. W Polsce też zapłaciłabym co najmniej tyle, a może i więcej, więc nie było sensu odwlekać. Okularki mam mieć zrobione w przeciągu 10 dni.
Arabrad tak dziekuje za rady. Nim wyjechalam a jechalam z dnia na dzien ,to prosilam o rady i je dostalam oczywiscie,przydaly sie. Ale o jedzeniu nikt nie wspomngial:-D. Wiec kupowalam jak kupowałam. Od tego tygodnia to sie zmieni. Rozszaleje sie na pierdolach. Jak to mowia. Lepiej pozno niz wcale:-)
Pachnie banem. Biegusiem do regulaminu! Moderator
Mam pytanko ,córka do mnie zadzwoniła z problemem -będąc w galerii z koleżankami zostały sfotografowane na tle innych ludzi. W internecie jakiś gość założył stronę na temat mody w moim mieście i nieładnie ocenił koleżankę mojej córki -dziewczyna zdenerwowana jak to 14 latka i cała roztrzęsiona -taki wiek . Twarz została zamazana ale wiadomo ,że młodzież wie jak i kto się ubiera. Co można zrobić aby takiego "klienta" do porządku doprowadzić?1
Możesz napisać do administratora i przedstawić mu sytuację. On to może usunąć, ale nie musi. Ja jako administrator różnych stron postąpiłbym w tej sytuacji tak:
1. Jeśli osoba pisze do mnie w sposób kulturalny - usuwam.
2. Jak pisze w sposób roszczeniowy, straszy, grozi, to nie usuwam
No PDP już po śniadanku grzecznie poszła do łóżeczka , a ja czekam na zmianę i też pójdę sobie pospać .
Po spaniu muszę pójść na zakupy i tak dzionek zleci .
Wczorajsza sytuacja z temperaturą opanowana , obyło się bez szpitala . UUfff
Niemra ma dzis wolne?Ciekawe co pali?I czyje?:):):):):)Asertywnośc Alinka,wielka asertywność:):):)Wyśpij się dobrze i jutro do ataku:):):):):)
Kasiu tak Niemra ma dziś wolne .
Ona zawsze ma malutka paczuszke tytoniu tylko swój oszczedza , ale na jutro jestem bojowo nastawiona i koniec z akcjami charytatywnymi .
No wiec napisze wam... przed przyjazdem tutaj obiecałam sobie ze będąc właśnie w de zgubienia swój Jaj by nie patrzeć odstający brzuszek.i co? Leci ni trzeci tydzień pobytu a ja nic aż wreszcie dzisiaj rano znalazłam ćwiczenia ze znaną w pl p.ewa i mam zamiar dziś po kolacji ruszyć do działania i tak codziennie. Mam nadzieje ze dam rade i mężu będzie ze mnie dumny...bo obiecałam to bardziej jemu niż sobie i dla niego to robie :) heh mam nadzieje ze wytrwać w moim postanowieniu starorocznym jeszcze :)
No ja też właśnie bardzo chce ale jakoś to dej pory nie chciało mi się ćwiczyć a dziś rano wstałam i coś jakby mnie o lśniły :) nie powiem jem tutaj malo. Tylko trzy posiłki o stałych porach żako mi się zdążyło poczęstunek czymś innym :) szkoda ze nie mam tu wagi bo juz i może efekty jakieś są ale dla mnie niezauważalne do tego jak zacznę ćwiczyć to wrócę do mojego chłopa jak laseczka i może się znowu zakocha... o jak wtedy było milo...